Interessant:

Samsung Galaxy S8 en S8+ officieel

nieuws 29 maart 2017 om 18:58

Samsung heeft zojuist, zoals aangekondigd, de Galaxy S8 en S8+ geïntroduceerd. Beide telefoons verschillen enkel qua schermgrootte en accucapaciteit van elkaar. De S8 heeft een 5,8-inch scherm en de S8+ een 6,2-inch scherm.

“De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn de eerste stap op weg naar een nieuwe manier waarop we onze smartphones gebruiken,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De combinatie van het premium design en de fantastische nieuwe mogelijkheden opent de weg om de wereld op nieuwe manieren te beleven. Ook herdefinieert het toestel wat er mogelijk is op het gebied van veiligheid. De Galaxy S8 en S8+ zijn niet alleen een mijlpaal voor Samsung, maar ook voor smartphones in het algemeen.”

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

De Galaxy S8 en S8+, die de S7 en S7 edge opvolgen, zijn beschikbaar met een 5,8 inch en 6,2 inch Super AMOLED display. Het Infinity Display en randloze design zorgen samen voor een glad scherm zonder knoppen en hoeken. Door het compacte design zijn de Galaxy S8 en Galaxy S8+ goed met één hand te bedienen. Het stevige Corning Gorilla Glass 5 op de voor- en achterkant zorgt voor niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een high-quality finish.

De Galaxy S8 en Galaxy S8+ hebben een geavanceerde 8 MP F1.7 Smart autofocus camera aan de voorkant en een 12 MP F1.7 Dual Pixel camera aan de achterkant, die voortborduurt op de camera van de S7-serie. Zo maak je de beste foto’s bij weinig licht, met zoom en bij beweging. Ook de beeldprocessor is verbeterd.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

De Galaxy S8 en Galaxy S8+ hebben de eerste 10nm chip in de branche. Zo gaan de snelheid en efficiëntie omhoog. De Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn klaar voor gigabit LTE en Wi-Fi en ondersteunen snelheden tot 1 Gbps. Je downloadt razendsnel bestanden, ongeacht de grootte, mits je netwerk ook deze snelheden ondersteunt. 4 GB RAM en 64 GB opslaggeheugen zijn bij beide toestellen standaard. Verder is de Galaxy S8-serie waterdicht (IP68), is het geheugen uitbreidbaar via microSD en heeft het display always-on functionaliteit.

Met de bijgeleverde oordopjes (tuned by AKG by Harman) ter waarde van € 99,99, geniet je van eersteklas geluidskwaliteit. Ze zijn gemaakt van speciaal materiaal, waardoor de snoertjes niet snel in de knoop raken. Verder is de Galaxy S8-serie waterdicht (IP68), is het geheugen uitbreidbaar via microSD en heeft het display always-on functionaliteit.

De Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn op 28 april beschikbaar voor respectievelijk € 799,- en € 899,-. De smartphones zijn leverbaar in de kleuren Midnight Black, Orchid Grey en Arctic Silver. Wie voor 19 april een toestel bestelt, ontvangt de Galaxy S8 of Galaxy S8+ al acht dagen voor de releasedatum.

portablegear.nl