Interessant:

Samsung Galaxy S8 in blauw

nieuws 27 juni 2017 om 14:08

De Samsung Galaxy S8 en S8+ zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in de kleur blauw. De nieuwe kleur is Coral Blue gedoopt. Naast de nieuwe kleur blauw, is de S8 verkrijgbaar in de kleruen zwart (Midnight Black), grijs (Orchid Gray) en zilver (Arctic Silver).

De koraalblauwe edities van de Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn identiek aan de andere kleuren: een 5,8 inch of 6,2 inch Super AMOLED Infinity Display, een randloos design zonder knoppen en gebogen glas voor een high-quality finish.

Samsung Galaxy S8 Coral Blue
Samsung Galaxy S8 Coral Blue

De S8, die geintroduceerd is begin 2017, blinkt op de volgende punten uit:

  • Premium camera’s: een geavanceerde 8 MP Smart autofocus camera aan de voorkant legt jouw selfies nog beter vast, terwijl de 12 MP Dual Pixel camera aan de achterkant je garandeert van de beste foto’s bij weinig licht. Ook zorgt de camera ervoor dat je nooit meer bewogen foto’s hebt.
  • Superieur entertainment: het Super AMOLED scherm van de Galaxy S8 en Galaxy S8+ laat je precies de kleuren en contrasten zien zoals de maker van je favoriete programma bedoeld heeft. Ook de game-ervaring is superieur door de levendige graphics. Game Pack biedt topgames, inclusief specifieke titels die worden ondersteund door Vulkan API.
  • Wereldwijde standaard in mobiele veiligheid: de Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn gebouwd op veiligheidsplatform Samsung KNOX. De Galaxy S8 en Galaxy S8+ bieden verschillende beveiligingsmogelijkheden, waaronder een vingerafdrukscanner, irisscanner en gezichtsherkenning. Jij kiest voor de beveiliging die bij jou past.

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn nu in Coral Blue verkrijgbaar voor verkoopadviesprijzen van 799 euro en 899 euro. Vorig jaar introduceerde Samsung ook al een blauwe versie van de Galaxy S7. Later volgde nog een hoogglans zwarte versie van de S7.

portablegear.nl