Interessant:

Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ te koop

nieuws 1 mei 2017 om 09:48

Samsung is vorige week vrijdag gestart met de verkoop van de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Het aantal pre-orders van het toestel was fors hoger dan het aantal pre-orders bij de S7. De toestellen zijn met een prijskaartje vanaf 799 euro niet goedkoop.

Het aantal voorverkopen van de S8 is hoger dan ooit. Coolblue registreerde maar liefst 80% meer pre-orders van de Samsung Galaxy S8 ten opzichte van de pre-ordering fase van de Samsung Galaxy S7 vorig jaar. Op 25 april zag Samsung een stijging van 27% in vergelijking met de Galaxy S7 vorig jaar. Meer dan 40% van de mensen kiest dit jaar voor de Galaxy S8+. De kleur Midnight Black is het populairst, gevolgd door Orchid Grey.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

“Met de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ zetten we de eerste stap naar een nieuwe manier van smartphonebeleving,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “We zijn terug naar de tekentafel gegaan en hebben onszelf de vraag gesteld: hoe zou de ideale smartphone eruit zien met de huidige technologische mogelijkheden? Om te beginnen hebben we met een randloos design een betere kijkervaring gecreëerd. Dat levert een meeslependere gebruikservaring op. Bovendien zijn de Galaxy S8 en Galaxy S8+ door tal van nieuwe functies een stap voorwaarts op het gebied van veiligheid.

“De Galaxy S8 en S8+ hebben een 5,8 inch en 6,2 inch Super AMOLED display met een gestroomlijnd design zonder knoppen. Met het Infinity Display lijkt het of je een eindeloos groot scherm tot je beschikking hebt, terwijl de smartphone zelf relatief klein blijft. Zo ervaar je de films en foto’s die je bekijkt en de games die je speelt extra intens. Door de eerste 10nm chip in de branche zijn snelheid en efficiëntie ongeëvenaard. Ongeacht hoe groot bestanden zijn, je downloadt ze in een oogwenk.” aldus Samsung in een persbericht.

De Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn vanaf nu voor respectievelijk 799 en 899 euro beschikbaar in de kleuren Midnight Black, Orchid Grey en Arctic Silver.

portablegear.nl