Interessant:

T-Mobile Go Unlimited nog goedkoper

nieuws 3 april 2017 om 09:09

T-Mobile Go Unlimited klanten krijgen per maand 5 euro extra korting als ze zich samen met een andere klant aanmelden voor het gratis loyaliteitsprogramma van T-Mobile. Je mag je aanmelden met een vriend, familielid of volslagen onbekende.

Na aanmelding bij het loyaliteitsprogramma T-Mobile Samen, kan je een groep aanmaken met minimaal twee vrienden, familieleden of wie dan ook met een T-Mobile abonnement. Na aanmelding krijg je een loyaliteitsvoordeel van 5 euro per maand, zonder verdere verplichtingen.

Je kunt de groep op elk moment verlaten en je aanmelden bij een andere. Zolang je deel uitmaakt van een groep met minimaal twee andere T-Mobile klanten, ontvang je maandelijks de korting van vijf euro op je Go Unlimited-abonnement of tot vijf euro korting op een ander T-Mobile abonnement. Klanten met een zakelijk abonnement of prepaid abonnees ontvangen deze loyaliteitskorting niet. Het extra voordeel voor klanten is afhankelijk van het tariefplan.

Søren Abildgaard, CEO van T-Mobile: “De introductie van Go Unlimited was een doorslaand succes voor ons bedrijf en verloopt ver boven onze verwachtingen. Maar we zijn nog niet klaar met het opschudden van de markt. Met T-Mobile Samen belonen we onze klanten die deel uitmaken van het snelgroeiende T-Mobile netwerk met ruim drie miljoen abonnees door ze kortingen te bieden.”

Traditionele loyaliteitsprogramma’s in de markt, zoals van KPN, geven klanten vaak alleen korting bij elk abonnement dat ze toevoegen op hetzelfde adres. T-Mobile vindt dat veel te beperkend. Søren: “Natuurlijk is T-Mobile Samen de ideale manier voor gezinnen om op hun T-Mobile abonnementen te besparen. Maar we vinden het ook prima als je een groep aanmaakt met je buurman, neef, studiegenoot, voetbalvriend of de plaatselijke autodealer. Zo bieden we onze klanten volledige keuzevrijheid, zonder gedoe.”

T-Mobile introduceerde op 16 januari een vijftal nieuwe abonnementen. Meest opvallende abonnement was T-Mobile Go Unlimited met onbeperkt bellen, 4G data en sms in heel Europa voor 35 euro per maand. Alle abonnementen hebben een looptijd van 2 jaar.

portablegear.nl