Interessant:

Telltale's Game of Thrones verschijnt voor iPhone en iPad

nieuws 5 december 2014 om 10:06

Gamedeveloper Telltale heeft het eerste deel in haar episodische adventuregame Game of Thrones - A Telltale Games Series beschikbaar gemaakt voor de iPhone en iPad. Het spel is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie van HBO.

Game of Thrones - A Telltale Games Series, dat december vorig jaar werd aangekondigd, vertelt het verhaal van het Huis Forrester, een nobele familie uit het noorden van Westeros, loyaal aan Starks van Winterfell. Zij worden bevangen door de gebeurtenissen omtrent de War of the Five Kings, waardoor ze in een maalstroom van bloedige oorlogen, wraak, intrige en horror betrokken raken. Ze moeten vechten om te overleven terwijl de zeven koninkrijken uitvallen. In het spel speel je met verschillende karakters uit het Huis Forrester en moet je keuzes maken om hun toekomst te bepalen.

De eerste episode van Game of Thrones - A Telltale Games Series draagt de titel Iron From Ice en het verhaal zal voltooid zijn na zes episodes, die volgend jaar verschijnen. De eerste episode is beschikbaar in de iTunes App Store voor 4,49 euro. Het spel is compatibel met de iPhone 5 en iPad 3 of latere modellen, maar werkt alleen met iOS 7 of hoger. De game is geoptimaliseerd voor de iPhone 5(S), iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Telltale bracht eerder veel geprezen adventuregames als The Walking Dead: The Game en The Wolf Among Us uit. Recentelijk introduceerde het ook de eerste episode van de nieuwe game Tales from the Borderlands.

Game of Thrones - A Telltale Games: Iron From Ice-episode
Game of Thrones - A Telltale Games: Iron From Ice-episode

iTunes App Store