Interessant:

Amazon Kindle e-readers te koop bij Media Markt

nieuws 5 december 2014 om 09:47

Amazon heeft bekendgemaakt dat haar Kindle e-readers vanaf heden in Nederland beschikbaar zijn bij de Media Markt. Alle modellen zullen ook te koop worden aangeboden op de website van Media Markt.

Amazon lanceerde afgelopen november de Amazon.nl Kindle Store in Nederland. Via de Store zijn meer dan 20.000 Nederlandse e-books beschikbaar. Middels de Kindle Store kwamen tevens de KindleKindle Voyage (3G) en Kindle Paperwhite (3G) e-readers beschikbaar, al worden deze nog altijd geleverd via amazon.de. Nu zijn deze Kindle-modellen ook te koop bij meer dan 46 Media Markt-vestigingen, dat is voor het eerst dat de Kindle e-readers officieel bij een fysieke winkel in Nederland te koop zijn.

De  Amazon Kindle e-readers bieden een anti-reflecterend beeldscherm en een batterij met een lange levensduur. Daarnaast zijn de e-readers licht van gewicht en gemakkelijk vast te houden. Verder is de nieuwe Amazon.nl Kindle Store naadloos geļntegreerd met ieder apparaat, waardoor het slechts 60 seconden kost om een e-book te downloaden.

De Kindle Voyage (WiFi-only) is voorlopig nog alleen via de webshop te koop voor 189 euro (WiFi-only). De Kindle Paperwhite is beschikbaar in de winkels en online voor respectievelijk 129 euro (WiFi-only) en 189 euro (WiFi + 3G). De Kindle (ook wel Kindle Touch) is eveneens in de winkel en online te koop voor een prijs van 79 euro.

Amazon Kindle Paperwhite
Amazon Kindle Paperwhite

portablegear.nl