Interessant:

Telltale komt met Game of Thrones: The Game Season 2

nieuws 23 november 2015 om 11:03

Spelontwikkelaar Telltale Games werkt aan aan een tweede seizoen van Game of Thrones: The Game. Het is nog niet bekend wanneer het eerste deel van de nieuwe episodische adventuregame zal verschijnen.

De laatste episode, The Ice Dragon, van het eerste (zes-delige) seizoen van Telltale's Game of Thrones: A Telltale Game Series kwam recentelijk beschikbaar. Telltale kondigde de eerste serie, gebaseerd op de populaire HBO-televisieserie, in 2013 aan. Het spel is beschikbaar voor veel verschillende platformen, waaronder iOS, Android en Windows.

Telltale heeft een meerjarige deal met HBO en heeft nu officieel bevestigd dat er een tweede seizoen van Game of Thrones: The Game in de planning staat. Telltale kan echter nog niet zeggen hoe ver de productie al gevorderd is. Wel zullen de vragen en conclusies die het eerste seizoen hebben opgeleverd, zoals wie het overleefde en wie niet, een grote rol spelen in het tweede seizoen.

Game of Thrones: The Game
Game of Thrones: The Game

Telltale zegt dat haar spellen eerder te omschrijven zijn als "interactieve drama of als speelbare cinema" dan als "traditionele games". Telltale paste dezelfde succesformule ook toe met onder meer Back to the Future: The Game, The Walking Dead: The GameTales from the Borderlands en Minecraft: Story Mode.

Hollywood Reporter