Interessant:

iPhone 5S en iPhone 6 in meerdere kleuren

nieuws 28 mei 2013 om 10:03

De nieuwe iPhones, mogelijk genaamd iPhone 5S en iPhone 6, zijn direct bij de lancering beschikbaar in meerdere kleuren. Dat beweert althans de Japanse website Macotakara.

Volgens Macotakara zal de nieuwe iPhone 6 verkrijgbaar zijn in het wit, zwart, groen en goud. De goedkopere iPhone 5 komt beschikbaar in het wit, groen, goud en grijs ˇf (volgens een andere bron) in het wit, blauw, groen en geel. Tot dusverre waren de iPhones enkel beschikbaar in de kleuren wit of zwart. Apple's succesvolle lijn van mp3-spelers, de iPod-familie, is wel beschikbaar in een breed scala aan kleuren.

Kleuren Apple iPod Touch 5
Kleuren Apple iPod Touch 5

De opvolger van de huidige iPhone 5 wordt verwacht in de zomer. De naam is onbekend, maar iPhone 6 ligt voor de hand. Qua software zal de nieuwe iPhone vrijwel zeker draaien op iOS 7. Een betere camera en snellere processor liggen ook voor de hand. Sommige bronnen denken dat zelfs een vingerafdruklezer standaard zal zijn.

De iPhone 5S zal naar verluidt een goedkopere iPhone worden. Geruchten over een dergelijke, goedkopere 'iPhone mini' doen overigens al langer de ronde. Apple hult zich zo als gebruikelijk in stilzwijgen.

Naschrift:ádeáiPhone 5SáenáiPhone 5Cázijn 10 september 2013 officieel geintroduceerd. De iPhone 6 volgde 9 september 2014.

Unwired View