Interessant:

iPhone 5S in geruchtencircuit

nieuws 2 februari 2013 om 12:01

Al enige tijd gaan er geruchten over de iPhone 5S, een upgrade van de huidige iPhone 5 die binnenkort zou worden aangekondigd. Daarnaast worden de geruchten over een goedkoop model iPhone steeds hardnekkiger.

Volgens de geruchten beschikt de iPhone 5S over verbeterde camera's (sommigen beweren dat het toestel voorzien wordt van een 13-megapixel camera met een Sony-sensor) en meer geheugen. Mogelijk komt er - net als van de iPad 4 - een 128GB editie. Mogelijk krijgt de iPhone 5S ook een groter 4,8-inch display dan de huidge (4-inch) iPhone 5.

Anderen beweren echter dat de iPhone 5S helemaal geen geüpgrade editie van de huidige iPhone 5 is, maar juist een goedkopere uitvoering (tussen de $ 99 en $ 149) met een plastic behuizing en een minder helder scherm. Geruchten over een dergelijke, goedkopere 'iPhone mini' doen overigens al langer de ronde.

Uiteraard heeft Apple nog niets bevestigd, dus het is afwachten wat de iPhone 5S gaat bieden - als dit model daadwerkelijk dit jaar op de markt komt.

Naschrift: de iPhone 5S en iPhone 5C zijn 10 september 2013 officieel geintroduceerd.

iPhone 5
iPhone 5

Cnet