Interessant:

Gerucht: iPhone 6 komt deze zomer

nieuws 4 april 2013 om 19:03

Volgens The Wall Street Journal introduceert Apple aankomende zomer de iPhone 6. Daarnaast zou Apple binnenkort met de iPhone 5S, een geüpdatete versie van de huidige iPhone 5, komen.

The Wall Street Journal zegt dat te hebben vernomen van "bronnen die met bekend zijn de productie van de iPhone". Tegelijkertijd zou Apple werken aan een goedkoper iPhone-model, die mogelijk in het tweede kwartaal van 2013 verschijnt. Dit goedkopere model zou voorzien zijn van een 4-inch display en een andere behuizing (mogelijk van goedkoper plastic) dan de huidige iPhone-modellen.

De iPhone 5S verschijnt wellicht ook in het tweede kwartaal van dit jaar. Deze upgrade van de iPhone 5 beschikt waarschijnlijk over een betere camera en een snellere processor. Mogelijk wordt op dit model tevens het nieuwe iOS 7-besturingssysteem, dat een geheel nieuw uiterlijk krijgt, geintroduceerd.

In China claimde iemand eerder de iPhone 6 te hebben gespot. Volgens de geruchten is de iPhone 6  breder, langer en wijder dan de huidige iPhone 5.

Naschrift: de iPhone 5S en iPhone 5C zijn 10 september 2013 officieel geintroduceerd. De iPhone 6 volgde 9 september 2014.

iPhone 6 concept (via Yanko Design)
iPhone 6 concept (via Yanko Design)

Wall Street Journal