Interessant:

Duo Gamer Game Controller voor iOS Gameloft-games

nieuws 3 oktober 2012 om 08:03

De Amerikaanse accessoiresfabrikant Duo Games introduceert de Duo Gamer Game Controller: een Bluetooth gamepad voor iOS-apparaten, die vreemd genoeg alleen games van Gameloft ondersteunt.

De Duo Gamer Game Controller is een draadloze gamepad, die via Bluetooth connectie maakt met je iPad 1/2/3, iPhone 3GS/4/4S/5 of iPod touch 4G/5G. Op de gamepad vind je twee analoge joysticks, een d-pad, vier toetsen en twee triggers. Als je je iOS-apparaat vervolgens voor je zet, kan je er met de Duo Gamer op spelen als op een gameconsole. De gamepad schakelt zichzelf automatisch uit, nadat je hem vijf minuten niet gebruikt hebt.

De Duo Gamer is slechts beperkt bruikbaar, omdat alleen games van developer Gameloft (dat de controller mede hielp ontwikkelen) worden ondersteund. Onder deze titels zijn N.O.V.A. 3Asphalt 7: Heat, and Order & Chaos Online, Brothers in Arms 2: Global Front en Modern Combat 3: Fallen Nation. De Duo Gamer is voor 80 dollar te bestellen in de Verenigde Staten.

Duo Gamer Game Controller voor iOS Gameloft-games
Duo Gamer Game Controller voor iOS Gameloft-games

Gamepad add-ons voor mobiele apparaten zijn populair. Eerder verschenen de iCade Mobile (een gamecontroller voor de iPhone en iPod touch) en de MOGA Mobile Gaming Controller (een draadloze joypad voor Android-smartphones en -tablets). Binnenkort worden daarnaast de Wikipad gaming-tablet en de Archos GamePad (Android-tablets met geintegreerde gamecontrols) verwacht.

Duo Games