Interessant:

HTC One X Plus aangekondigd

nieuws 2 oktober 2012 om 15:17

HTC introduceert de HTC One X Plus (of One X+), een verbeterde editie van de originele One X met een snellere processor, meer geheugen, Android 4.1 Jelly Bean en de vernieuwde HTC Sense 4+ interface.

De HTC One X Plus beschikt over HTC Sense 4+ en draait op Android 4.1 Jelly Bean. Daarnaast heeft de Plus-editie een snellere processor, 64GB geheugen en een langere accuduur dankzij een nieuwe 2.100 mAh batterij. De originele HTC One X was voorzien van HTC Sense 4, Android 4.0, 32GB geheugen en een 1.800 mAh batterij. De quad-core NVIDIA Tegra 3-process is hetzelfde gebleven, maar deze klokt nu 1,7GHz (was 1,5GHz). Het 4,7-inch SuperLCD2-display is niet veranderd.

De combinatie van uitgebreide cameramogelijkheden van de HTC One X en een reeks slimme functies ondersteund door HTC Sense 4+ zorgen voor een hoogwaardige mobiele ervaring. De onlangs geïntroduceerde 'Self Portrait'-modus op de frontcamera zorgt voor hoge kwaliteit foto’s door het intuïtief herkennen van gezichten onder verschillende hoeken en het toepassen van subtiele verbeteringen aan huid en ogen. Twee nieuwe weergavemogelijkheden in de galerij stellen je in staat afbeeldingen en video's weer te geven en ze te groeperen afhankelijk van waar en wanneer ze genomen zijn. De integratie van Dropbox geeft toegang tot 25GB gratis opslagruimte (voor 2 jaar, bij registratie voor eind 2013), zodat het bewerken, opslaan en delen van foto's en video's vanuit de cloud gemakkelijk is.

HTC One X Plus
HTC One X Plus

De One X Plus heeft door HTC Watch 2.0 toegang tot over honderden films en is daarmee interessant voor zowel de echte als de casual filmliefhebber. De nieuwe video-hub, een toevoeging van HTC Sense 4+, zorgt ervoor dat je nu al je video's op een enkele plaats kunt verzamelen. Tevens standaard is de Beats Audio-technologie en een 8-megapixel camera met LED-flitser en bijzondere functionaliteiten als VideoPic (een 6-megapixel foto nemen terwijl je een 720p HD-video opneemt), videostabilisatie, een 1080p Full HD-videorecorder, een slow motion opname- en afspeelmodus, een continu-modus (met één druk op de toets snel 99 afbeeldingen nemen) en Smart Flash (vijf verschillende flitsinstellingen die automatisch worden ingesteld, afhankelijk van de afstand tot het subject).

De HTC One X Plus is vanaf half oktober beschikbaar in Nederland voor een consumentenadviesprijs van 675 euro. Updates naar Android 4.1 en HTC Sense 4+ voor de originele HTC One X en HTC One S staan ook gepland voor oktober.

portablegear.nl