Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
OSiPadOS 15
Opslag MB
Scherm10,2" (265 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Apple iPad 1 Foto Apple iPad 2 Foto Apple iPad 3 Foto Apple iPad 4 Foto Apple iPad 5 Foto Apple iPad 6 Foto Apple iPad 7 Foto Apple iPad 8 Foto Apple iPad 9 Foto Apple iPad 10 Foto Apple iPad 11

Inleiding

Op 14 september 2021 kondigde Apple de nieuwe iPad mini aan, samen met een nieuwe iPad. Dit is al weer de 9de generatie van de nog immer succesvolle iPad. De nieuwe iPad heeft een krachtige A13 Bionic-chip die nog meer prestaties en mogelijkheden biedt in de populairste iPad, terwijl de batterij de hele dag meegaat. De tablet heeft verder een 10,2-inch Retina-display met True Tone, een 12-MP ultragroothoekcamera aan de voorkant met ‘Middelpunt’, ondersteuning voor Apple Pencil (1e generatie) en Smart Keyboard en het intuïtieve iPadOS 15. Het dunne, lichte design en de mobiele netwerkoptie zorgen ervoor dat je met iPad de vrijheid hebt om altijd en overal te werken, te leren en connected te blijven. De nieuwe iPad is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit vanaf 64 GB, twee keer zoveel als de vorige generatie, zodat je er alles uit kunt halen. En mocht je echt veel apps, games, foto’s en video’s willen bewaren, dan is er ook een uitvoering van 256 GB.

Besturingssysteem Apple iPad

iPadOS 15 zit boordevol nieuwe features om optimaal te laten profiteren van de unieke capaciteiten van iPad. Zo wordt multitasking wordt intuïtiever. Features als Split View en Slide Over zijn nu makkelijker te vinden en te gebruiken, en daarnaast bieden ze meer mogelijkheden. Daarnaast is er een nieuwe widget-lay-outs voor het beginscherm en de appbibliotheek. Hierdoor is het makkelijker om de iPad te personaliseren en apps te ordenen. De Notities-app is nu overal te gebruiken dankzij Snelle notities. Samenwerken en lijstjes maken kan op nieuwe manieren, zowel met het toetsenbord als met Apple Pencil.

Prijzen en beoordelingen Apple iPad

Van de Apple iPad staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Apple iPad beschikbaar.

Specificaties Apple iPad

Algemeen
ProductApple iPad 2021
Aankondiging2021
Verkoopstart2021
Design
Kleuren

MassaNee
Afmetingen250,6 x 174,1 x 7,5 mm
IP codering
AccuvermogenNee
Besturingssysteem
OSiPadOS 15
CPU/Geheugen
ProcessorApple A13 Bionic
Kloksnelheid6 core
RAM4 GB
Opslag64 GB
Uitbreidbaar
Scherm
Scherm10,2" (265 ppi)
Resolutie2.160 x 1.620px
SchermsoortIPS
Verstevigd glass
Camera
Camera8,0 megapixel
Flits
Selfiecamera2,0 megapixel
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Mobiel internet4G/LTE
VerbindingUSB-C