Interessant:

Huawei Ascend P1 te koop in Nederland

nieuws 7 september 2012 om 12:18

De Huawei Ascend P1, de 4,3-inch Android 4.0-smartphone van het Chinese Huawei, is per direct in Nederland te koop voor een adviesverkoopprijs van 399 euro.

De Huawei Ascend P1 was al verkrijgbaar in China, Taiwan, Hong Kong,Australi, Latijns-Amerika en enkele andere Europese landen. Huawei's slogan voor de Ascend P1 is "beauty meets brains". Het toestel is onder meer uitgerust met een 1,5GHz dual-core processor, een 4,3-inch Super AMOLED-display van het krasbestendige Gorilla Glass en een 8-megapixel camera. Huawei's smartphone draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

"De mondiale lancering van de Ascend P1, een toestel dat slimme functies combineert met een sexy design, markeert een belangrijke mijlpaal voor Huawei Device. Het symboliseert onze ontwikkeling tot een consumentgericht merk en laat zien hoe wij ons mondiale marktleiderschap willen versterken door het uitbreiden van ons assortiment topproducten. Daarnaast vergroten wij het aantal verkoop- en distributiekanalen en focussen daarbij niet langer alleen op telecomaanbieders," aldus Richard Yu, bestuursvoorzitter van Huawei Device.

De adviesverkoopprijs van de Huawei Ascend P1 bedraagt 399 euro. Het toestel is per direct in Nederland beschikbaar. Huawei lanceerde eerder - zonder veel succes - enkele tablets (waaronder de Huawei MediaPad en Huawei Ideos S7 Slim) in Nederland.

Huawei Ascend P1
Huawei Ascend P1

portablegear.nl