Interessant:

Huawei Ascend D1 quad XL in Nederland

nieuws 8 oktober 2012 om 09:46

De Huawei Ascend D1 quad XL, Huawei's 4,5-inch quad-core Android 4.0-smartphone met krachtige 2.600 mAh-batterij, is vanaf november beschikbaar in Nederland.

De Huawei Ascend D1 quad XL is voorzien van een 3V2 quad-core 1,4GHz processor, een helder 4,5-inch Toshiba IPS+ HD-display (1280 x 720 pixels) dat goed afleesbaar is in zonlicht en Dolby Mobile 3.0 Plus geluidsversterking met de Audience earSmart geluidsprocessor voor een optimale geluidskwaliteit.

De Ascend D1 quad XL is slechts 64,9 millimeter breed, 11,5 millimeter dun en 145 gram zwaar. Volgens Huawei is het design "geďnspireerd op een gestroomlijnde sportwagen". Verder beschikt het toestel over een 8-megapixel camera, een 1,3-megapixel frontcamera, een 1080p Full HD videorecorder, 8GB geheugen en een microSD-kaartslot. Huawei's smartphone draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

"Huawei Device streeft ernaar om wat mensen verwachten van hun smartphone te combineren met eigen ervaringen, om aan de verwachtingen van onze gebruikers te kunnen voldoen. De Ascend D1 quad XL, onderdeel van onze Ascend D-serie, voorziet in topsnelheid, lange levensduur van de batterij en uitzondelijke mobiel entertainment in een hoogwaardige en lichtgewicht behuizing," zegt Marc van de Helder, Marketing Manager van Huawei Device Netherlands.

De Huawei Ascend D1 quad XL komt in het carbon zwart en heeft een adviesverkoopprijs van 499 euro. Het toestel is vanaf november in Nederland te koop. Eerder verscheen de Huawei Ascend P1 al in de Nederlandse winkels.

Huawei Ascend D1 Quad XL in Nederland
Huawei Ascend D1 Quad XL in Nederland

portablegear.nl