Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 2.2
Opslag MB
Scherm7,0" (133 ppi)
Camera3,2 megapixel
Foto Huawei Ideos S7 Slim 1 Foto Huawei Ideos S7 Slim 2

Inleiding

De Huawei Ideos S7 Slim is een slanke tablet met een 7-inch capacitive touchscreen en het Android 2.2-besturingssysteem. De tablet is voorzien van een 1GHz single-core Qualcomm Snapdragon-processor, een webcam, een 3,2-megapixel camera, HDMI-out en GPS. Ook ondersteuning van WiFi, Bluetooth 2.1 en 3G is standaard. Het 8GB geheugen is uitbreidbaar middels microSD. De Ideos S7 Slim komt in een zilveren of een witte uitvoering. Naast de Ideos S7 Slim voert Huawei de Ideos S7 en de Huawei Mediapad tablets.

Apparaat & afmetingen

De Huawei Ideos S7 Slim is een slanke Android 2.2-tablet met een gewicht van 445 gram. De afmetingen van het tablet zijn 20,00 x 11,00 x 1,30 centimeter. De Huawei Ideos S7 Slim is verkrijgbaar in de kleuren wit en zilver.

Hardware

De Huawei Ideos S7 Slim draait op een 1 GHz Snapdragon S1 processor en heeft een intern geheugen van 8 GB. De grootte van het werkgeheugen is onbekend. De maximale resolutie van het 7,0\" scherm is 480 x 800 pixels. Met de ingebouwde webcam kan je de Ideos S7 Slim ook gebruiken voor videogesprekken over internet.

Connectivity

Er staat 1 USB poort tot je beschikking. Hier kan je randapparatuur als toetsenborden, muizen, of bijvoorbeeld printers op aansluiten. Handig is de ingebouwde 1-in-1 cardreader, om de meest gebruikte geheugenkaartjes te lezen en te beschrijven. Verder bezit de Ideos S7 Slim in- en uitgangen voor internet, audio en HDMI. Het is dus mogelijk een extern scherm op de Huawei aan te sluiten. Bluetooth voor draadloze communicatie met bijvoorbeeld een telefoon is ook mogelijk. De Huawei Ideos S7 Slim kan tenslotte draadloos met internet worden verbonden via WiFi of via een mobiel (HSDPA) netwerk. Voor mobiel internet is wel een mobiel data-abonnement vereist.

Software

De Huawei Ideos S7 Slim draait op Android 2.2. Android is het (populaire) mobiele besturingssysteem van Google. Android 2.2 Froyo biedt een snellere JavaScript-verwerking dan voorgaande Android-edities. Tevens is het de eerste versie van Android met USB-tethering- en WiFi-hotspot-functionaliteit, zodat de Huawei Ideos S7 Slim is te gebruiken als mobiel modem. De belangrijkste toevoeging in Android 2.2 is echter de ondersteuning van Adobe Flash 10.1, waardoor Flash-websites goed zijn te bekijken. Voor Android 2.2 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Android Market. Let op: niet alle Android 2.2-smartphones ondersteunen Flash en de Android Market.

Prijzen en beoordelingen Huawei Ideos S7 Slim

Van de Huawei Ideos S7 Slim staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Huawei Ideos S7 Slim beschikbaar.

Specificaties Huawei Ideos S7 Slim

Algemeen
ProductHuawei Ideos S7 Slim
Aankondiging2012
Verkoopstart2012
Design
Kleuren

Gewicht445 gram
Afmetingen200,0 x 110,0 x 13,0 mm
IP codering
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSAndroid 2.2
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon S1
Kloksnelheid1 core (max 1 GHz)
RAMOnbekend
Opslag8 GB
Uitbreidbaar
Scherm
Scherm7,0" (133 ppi)
Resolutie480 x 800px
SchermsoortOnbekend
Verstevigd glass
Camera
Camera3,2 megapixel
Flits
SelfiecameraNee
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Mobiel internetHSDPA
VerbindingNee