Interessant:

Samsung Gear VR beschikbaar in Nederland

nieuws 20 november 2015 om 14:55

De Samsung Gear VR is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. Deze virtual reality-headset is compatibel met verschillende Samsung-smartphones met een SuperAMOLED display, waaronder de Galaxy S6 edge+, S6 en S6 edge.

Je schuift je smartphone in de VR-bril en de Samsung Gear VR-headset neemt je mee in een virtuele 3D-ervaring in 360 graden. Zowel bij games, video als andere beelden ben je volledig omsloten door VR. De ervaring is intens door het scherpe beeld van het SuperAMOLED scherm van je smartphone. De Samsung Gear VR is 22 procent lichter en comfortabeler en makkelijker te bedienen dan de Gear VR Innovator Edition. Daarnaast werkt de wearable met nog meer smartphones samen, waaronder met de Galaxy S6 edge+, S6 en S6 edge.

Samsung Gear VR
Samsung Gear VR

"Samsung wijst de weg op het gebied van vooruitstrevende mobiele ervaringen", zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "Dat bewezen we vorig jaar met de Innovators Edition van de Gear VR en vanaf 20 november is de consumentenversie van de Gear VR op de markt. Mobiele virtual reality is de volgende stap in de mobiele evolutie, en daar spelen we met de Gear VR op in."

De Samsung Gear VR is vanaf vandaag (20 november) verkrijgbaar in de kleur Frost White voor een verkoopadviesprijs van € 99,99. Volgend jaar worden de concurrerende HTC Vive en consumenteneditie van de Oculus Rift verwacht. Tevens komt Sony dan met een PlayStation VR-headset.

portablegear.nl