Interessant:

Samsung Galaxy S7 komt 21 februari

nieuws 1 februari 2016 om 09:40

Samsung heeft de officiele uitnodiging voor de Galaxy Unpacked 2016-presentatie de deur uitgedaan. Tijdens de presentatie, die een dag voor het MWC 2016 plaats vindt, zal zeer waarschijnlijk de Galaxy S7 worden gepresenteerd.

De uitnodiging gaat gepaard met een teaservideo. In deze video is echter niets van het nieuwe toestel te zien. Het enige dat getoond wordt is een man met een Samsung Gear VR-headset. Het is daarom zeer aannemelijk dat Samsung met de Galaxy S7 zal inzetten op virtual reality-functionaliteiten. Samsung schrijft onder de video verder de tekst "Get ready to rethink what a phone can do".

Volgens de geruchten komt de Galaxy S7 in twee verschillende varianten, een variant met een 5,2-inch en een variant met een 5,8-inch display. Verder beschikt het toestel mogelijk over een 16-megapixel hoofdcamera, een 5-megapixel frontcamera en Android 6.0 Marshmallow. Qua chipset komt het toestel naar verluidt in een variant met een Qualcomm Snapdragon 820-processor en in een variant met Samsungs nieuwe Exynos 8 Octa-processor.

Naschrift: de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn 21 februari 2016 officieel geintroduceerd.

Samsung Galaxy S7 (concept render)
Samsung Galaxy S7 (concept render)

Samsung Newsroom