Interessant:

Neighbors-update voor The Sims FreePlay

nieuws 22 juli 2013 om 13:42

EA Mobile heeft wederom een gratis update voor The Sims FreePlay uitgerold. Met de nieuwe 'Neighbors'-update kan je de Sim-steden van vrienden verkennen en 'Social Points' verdienen om exclusieve items te verwerven.

Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit talloze decoraties en voorwerpen met een Scandinavisch thema. Met deze update kan je voor het eerst de steden van je vrienden bezoeken (beschikbaar vanaf niveau 9). Zo kan je bekijken wie de beste binnenhuisarchitect is en daarnaast is het mogelijk om nieuwe relaties aan te gaan met naburige Sims. 'Social Points', waarmee je exclusieve items kan aanschaffen, zijn te verdienen door doelen te voltooien in naburige steden.

Je kunt kiezen uit meer dan 100 nieuwe voorwerpen, zoals een Scandinavisch huis, meubels uit de jaren 60 en 70 plus hét middelpunt van elk retrofeestje… een fonduestel. Je Sim-huis is compleet nieuw in te richten met de nieuwste meubellijn (in Noordse stijl om het Scandavische huis compleet te maken) en er komen wekelijkse nieuwe meubels bij.

The Sims FreePlay: Neighbors-update
The Sims FreePlay: Neighbors-update

The Sims FreePlay is gratis beschikbaar voor iOS (vanaf 4.3) en Android (vanaf 2.0). Eerder verscheen voor het spel een Kerstmis-update, een Moving Up-update en een Weermachine-update.

The Sims FreePlay: Neighbors-update
The Sims FreePlay: Neighbors-update

portablegear.nl