Interessant:

Tiener-update voor The Sims FreePlay

nieuws 17 oktober 2013 om 09:28

The Sims FreePlay heeft een 'tiener'-update gekregen, waarmee er nu ook tieners in Simstad zijn. Met deze update kun je je Sims laten opgroeien tot tieners die hun schooldiploma halen en zelfs beroemd kunnen worden.

De kleine groene alien Osiris is terug en met zijn buitengewone technologische vaardigheden maakt hij verjaardagstaarten waarmee kinderen kunnen worden veranderd in tieners. Je kan je tieners hun eerste onwennige zoen laten uitwisselen, een serieus afspraakje laten maken of in het park laten rondhangen.

Duik in de boeken op de middelbare school en verdien beloningen terwijl je probeert de beste student te worden! Vanaf medio november kunnen Sims bovendien roem en rijkdom vergaren als tieneridool. Laat je tieneridool liedjes schrijven en gebruik nieuwe instrumenten zoals een keyboard, basgitaar, drumstel, elektrische gitaar en microfoon. Deel handtekeningen uit, maak foto's en laat andere tieners in katzwijm vallen. 

De Sims FreePlay: tiener-update
De Sims FreePlay: tiener-update

Bouw een Simstad-bord voor een beroemde tiener voor extra bonussen bij stadskaartbeloningen. Zet het bord neer om de Tienerstervilla te ontgrendelen, het perfecte verblijf! Om in de Halloween-stemming te komen, krijg je met de 'tiener'-update ook nog zes nieuwe spoken die Simstad onveilig maken. Als je ze allemaal vangt voordat het Halloween is, ontgrendel je griezelige nieuwe voorwerpen en kostuums.

De 'tiener'-update voor De Sims FreePlay is nu verkrijgbaar in de App Store, en via Google Play. Download De Sims FreePlay hier gratis. Eerder verscheen voor het spel een Kerstmis-update, een Moving Up-update, een Weermachine-update en een Neighbors-update.

portablegear.nl