Interessant:

The Sims FreePlay: Weermachine-update

nieuws 7 juni 2013 om 11:00

EA Mobile heeft wederom een gratis update voor 'The Sims Freeplay' uitgerold: met de 'Weermachine'-update kan je spelen in de regen, sneeuw en meer.

Met de 'Weermachine'-update kan je de kracht van Moeder Natuur gebruiken en het laten sneeuwen op de kavels van je Sims, donderwolken maken en het laten regenen, op welke dag, nacht en elke tijd van de nacht dat jij het wil. Spelers kunnen hun Sims ski's of snowboards onderbinden en de piste op gaan van het nieuwe Sneeuwpark.

Wintersportfans kunnen hun vaardigheden perfectioneren met een geheel nieuwe hobby kunstschaatsen. Je kan de schaatsvaardigheden van jouw Sims verbeteren en alle 12 medailles ontgrendelen voor een extra beloning.

Met deze update kunnen jouw Sims zich kleden voor elk weertype met gloednieuwe sneeuwkleding als mutsen en oorwarmers. Tevens zijn er tal van nieuwe huisdecoraties als verwarmingen, ventilatoren en tal van nieuwe decoratieve lampen om jouw Sims af te laten koelen of juist warm te houden.

The Sims FreePlay 'Weermachine'-update is nu live en gratis te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store. Eerder verschenen er voor het spel een Kerstmis-update en een Moving Up-update.

The Sims FreePlay: 'Weermachine'-update
The Sims FreePlay:

The Sims Freeplay