Interessant:

Moving Up-update voor The Sims Freeplay

nieuws 26 april 2013 om 15:46

EA brengt een gratis "Moving Up"-update uit voor The Sims Freeplay: met deze update kunnen je Sims nu een eerste of tweede verdieping aan hun huizen toevoegen.

Deze "Moving Up"-update voor The Sims Freeplay geeft mobiele gamers de mogelijkheid om doelen te bereiken en "Construct-O-Coins" te verdienen om een eerste of tweede verdieping aan huizen toe te laten voegen. Er zijn ook designopties zoals brandweerpalen, liften en roltrappen om je Sims van verdieping naar verdieping te vervoeren. 

Nieuwe onderdelen in deze update zijn verder "Nieuwe hobby" (laat de handjes van je Sims wapperen in een nieuwe timmerruimte van het Buurtcentrum, voorheen het Sportcentrum), "Nieuwe meubels" (bekijk nieuwe loungemeubels, eettafels en gootstenen. Ook is er een flinke nieuwe selectie ramen en deuren) en "Nieuwe kleding" (EA brengt samen met Adidas een in-game lifestyle collectie voor jouw Sims in deze nieuwe update). 

The Sims FreePlay "Moving Up"-update is gratis te downloaden in de iTunes App Store en de Google Play Store. Eind 2012 verscheen eerder een gratis populaire Kerstmis-update voor The Sims Freeplay.

Moving Up-update voor The Sims Freeplay
Moving Up-update voor The Sims Freeplay

portablegear.nl