Interessant:

Kerstmis-update voor De Sims Freeplay

nieuws 12 december 2012 om 13:16

EA heeft ter gelegenheid van het 1-jarige bestaan van De Sims Freeplay een update voor de gratis game uitgerold. De update bevat onder meer een kerstmis-element, waarbij je de kerstman 12 dagen voor Kerstmis moet helpen.

Het is een jaar geleden dat De Sims Freeplay (voor iOS en Android) is gelanceerd. De Sims Freeplay biedt functies die de fans van De Sims-franchise kennen en liefhebben. Het spel bevat meer dan 1.200 aanpassingen waarmee spelers het droomhuis en buurt van hun Sim kunnen ontwerpen. In De Sims Freeplay kunnen gamers maximaal 20 Sims bedienen.

De update voor De Sims Freeplay bevat de elementen "12 dagen voor Kerstmis" (waarbij je de de kerstman moet helpen en op eerste kerstdag beloond wordt met een cadeau), "Vang vis" (vissen op zeldzame vissen, als je ze alle 12 vangt krijg je een beloning) en "Modeontwerper" (modeontwerper spelen door nieuwe outfits te ontwerpen in de Modestudio. Je kan een eigen modelijn maken om exclusieve outfits in de verkleedwinkel te ontgrendelen).

De Sims Freeplay: help de kerstman!
De Sims Freeplay: help de kerstman!

portablegear.nl