Interessant:

Updates voor Garmin- en Navigon-apps

nieuws 23 juli 2013 om 09:37

Er zijn nu nieuwe, gratis updates beschikbaar voor de smartphone apps Garmin StreetPilot voor iOS en Navigon voor iOS en Android. Ook is er korting, tot begin augustus, op nieuwe aankopen van de apps en geselecteerde in-app aankopen.

De updates naar versie 2.5 (iOS) en 4.9 (Android) voegen diverse nieuwe features toe aan de app en verbeteren bestaande functies. Gebruikers van bijvoorbeeld de StreetPilot voor iOS kunnen nu kiezen uit een scala van thema's voor de kaartweergave. Hierdoor verandert de achtergrond van de kaart, de kleur van de landschappen en de verschillende wegtypen op het display.

Na de update kunnen Navigon-gebruikers met het in-app product Mobile Alert Live waarschuwingen van andere gebruikers over mobiele snelheidscamera's accepteren, waardoor de nauwkeurigheid van deze service wordt verbeterd.

De updates zijn gratis beschikbaar in de Apple App Store en op Google Play. Tot en met 4 augustus zijn de smartphone-apps en tal van in-app pakketten verlaagd tot 35 procent. Zo kost Navigon voor iOS Europa nu € 89,99 in plaats van € 69,99 en de prijs van Navigon voor Android Europa is gedaald van € 59,95 naar € 44,95. Garmin StreetPilot West-Europe is nu verkrijgbaar voor € 59,99 in plaats van € 79,99.

Garmin StreetPilot iPhone-app
Garmin StreetPilot iPhone-app

portablegear.nl