Interessant:

Samsung Galaxy S4 wint Graham Award voor beste smartphone

nieuws 28 juni 2013 om 11:12

In het Westeinder Paviljoen in Aalsmeer zijn donderdag de Graham Awards 2013 uitgereikt. Samsung ging er vandoor met de Awards voor beste smartphone (voor de Galaxy S4) en voor beste tablet (voor de Galaxy Note 8.0).

De Graham Awards, vernoemd naar de uitvinder van de telefoon Alexander Graham Bell, worden sinds 2008 ieder jaar uitgereikt. Lezers van Connexie, diverse telecomwebsites en de landelijke dagbladen De Telegraaf, Metro en Sp!ts konden via internet hun stem uitbrengen op telefoons in diverse categorieŽn, maar ook een oordeel vellen over de diverse abonnementen, retailketens en e-tailers. In totaal werden er 12.000 stemmen uitgebracht. Daarnaast werd de mening van vakjournalisten van verschillende techwebsites (waaronder PortableGear) gevraagd.

De Graham Award voor de Best Smartphone 2013 ging naar de Samsung Galaxy S4. Daarnaast won Samsung met de Galaxy Note 8.0 ook de Graham Award voor de Best Tablet van 2013. LG pakte in de categorie 'Best Smartphone onder 350 euro'†de Graham Award met de†LG Optimus L7. De Graham Award voor de Most Innovative Smartphone van 2013 ging naar de waterdichte Sony Xperia Z.†

De Graham Award voor de Best Telecom Retailer 2013 ging naar Phone House. KPN kreeg de Graham Award in de categorie Best Telecom Retailer Personeel 2013 en Studentmobiel.nl viel in de prijzen als Best Telecom E-tailer 2013. In de categorie abonnementen waren er awards voor hollandsnieuwe sim-only (Best Budget Abonnement) en Vodafone Red (Best Special Abonnement).

Vorig jaar ging de Graham Award 2012 voor beste smartphone naar de HTC One X.

Samsung Galaxy S4: Graham Award 2013 voor beste smartphone
Samsung Galaxy S4: Graham Award 2013 voor beste smartphone

Connexie