Interessant:

Graham Telecom Awards 2012: HTC One X beste smartphone

nieuws 26 juni 2012 om 10:12

In het Koetshuis van Nyenrode Business Universiteit zijn de Graham Telecom Awards 2012 uitgereikt. HTC won twee awards: de HTC One X kreeg de titel 'Best Smartphone 2012' en de HTC One V mag zich de 'Best Feature Phone 2012' noemen.

De Graham Telecom Awards, vernoemd naar de uitvinder van de telefoon Alexander Graham Bell, worden ieder jaar uitgereikt. Deze keer was het Koetshuis van Business Universiteit Nyenrode de locatie van de uitreiking. Lezers van Connexie en de landelijke dagbladen De Telegraaf en Sp!ts konden via internet hun stem uitbrengen op telefoons in diverse categorieŽn maar ook een oordeel vellen over de diverse retailketens en e-tailers.

Daarnaast hebben zeven vakjournalisten hun oordeel over de toestellen gegeven, terwijl medewerkers van Retail Reality als mystery shoppers hun ervaringen in diverse winkels gebruikten voor hun beoordeling. Uiteindelijk zijn door die gegevens te combineren de winnaars bepaald en juryrapporten samengesteld.

Graham Telecom Awards 2012 winnaars
Graham Telecom Awards 2012 winnaars

De Graham Telecom Award voor de Best Smartphone 2012 ging naar de HTC One X. HTC pakte met de HTC One V ook de award voor de Best Feature Phone 2012. De Graham Telecom Award voor de Best Product Innovation werd door Samsung in de wacht gesleept voor de Samsung Galaxy Beam.

Mark Moons, Regional Director Benelux over de bekroning van de HTC One†X: "We zijn trots dat het publiek en de vakjury de HTC One X heeft†verkozen tot beste smartphone van 2012. We wisten dat we met het toestel†iets bijzonders op de markt brachten en dat is met deze award bevestigd.†HTC blijft er met iedere innovatie naar streven een uitzonderlijke†mobiele ervaring naar de gebruiker te brengen. Daarbij worden de†beleving van muziek en het kunnen maken en delen van hoogwaardige†beelden steeds belangrijker. Met de HTC One X komen we tegemoet aan de†hoge eisen die consumenten op dit gebied hebben."

De Graham Telecom Award voor de Best Telecom Retailer 2012 ging naar KPN. Vodafone kreeg de award in de categorie Best Telecom Retailer Personeel 2012 en Phone House viel in de prijzen als Best Telecom E-tailer 2012.

Connexie