Interessant:

Samsung Galaxy S4 in het rood exclusief bij Phone House

nieuws 2 juli 2013 om 15:04

In augustus introduceert Samsung de Galaxy S4 Red Aurora exclusief bij telecomretailer Phone House. De Samsung Galaxy S4 werd vorige week op de Graham Telecom Awards uitreiking uitgeroepen tot beste smartphone van 2013.

De Samsung Galaxy S4 (i9505) werd vorige weekdoor de jury van de Graham Awards, een initiatief van Connexie, Telegraaf en Sp!ts, uitgeroepen tot de beste smartphone van 2013. Dit onder meer vanwege zijn verfijnde design in combinatie met de vele nieuwe diensten. Het nieuwe toestel lijkt erg op de Samsung Galaxy S3, maar heeft een groter scherm, een snellere processor en een betere camera aan boord.

Het meest in het oog springend van de Galaxy S4 is het 5-inch grote Full HD Super AMOLED-scherm met een resolutie van 1.920 x 1.080 pixels. Dat biedt prachtig, haarscherp beeld met een grote kijkhoek. Ook roemt de jury de vernieuwingen in de Samsung TouchWiz-interface, de snelheid van de 1,9GHz quad-core processor evenals de 13-megapixelcamera, die mooie, kleurechte beelden schiet. Alles bij elkaar voldoende reden om de Samsung Galaxy S4 te belonen met de Graham Award voor Best Smartphone.

Mathieu Teeuwen, Marketing Directeur van Phone House, is er trots op om de rode versie van de populaire smartphone in Nederland te kunnen introduceren: "Om als awardwinnende retailer een awardwinnend toestel exclusief te mogen introduceren, is een grote eer. De vraag naar bijzondere smartphones is groot onder klanten van Phone House. Fans van de Samsung Galaxy S4 willen graag een toestel dat nog beter past bij hun persoonlijkheid. Aan die vraag geven wij met deze introductie graag gehoor."

De rode versie van de Samsung Galaxy S4 is vanaf augustus bij Phone House in de winkel en online verkrijgbaar. Het toestel is beschikbaar in combinatie met alle netwerken. 

Samsung Galaxy S4 Red Aurora
Samsung Galaxy S4 Red Aurora

portablegear.nl