Interessant:

HTC One: beste nieuwe mobiel MWC 2013

nieuws 1 maart 2013 om 09:49

De HTC One - die vorige maand werd geintroduceerd - is op het Mobile World Congress in Barcelona bekroond met een GSMA Award voor 'beste nieuwe telefoon'.

De HTC One UltraPixel werd afgelopen 19 februari officieel gepresenteerd in Londen. Hoogtepunten van HTC's nieuwe Android-vlaggenschipmodel zijn het 4,7-inch Full HD-display, de UltraPixel-camera en de nieuwe HTC Sense 5-interface met HTC BlinkFeed, waarmee je altijd op de hoogte blijft van de laatste updates en het laatste nieuws.

De HTC One ligt nog niet eens in de (Nederlandse) winkels, maar is nu op het Mobile World Congress in Barcelona al wel bekroond met een GSMA-award voor 'beste nieuwe mobiele telefoon'. De award werd uitgereikt in de categorie mobiele telefoons, apparaten en tablets door een jury bestaande uit branche-experts uit de media- en analistencommunity. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan het meest veelbelovende mobiele toestel met baanbrekende functionaliteit, design en features. Vorig jaar ging deze prijs naar de Nokia 808 PureView.

HTC One UltraPixel
HTC One UltraPixel

Benjamin Ho, Chief Marketing Officer bij HTC over het winnen van de award: "We zijn verheugd door de reacties op de HTC One van consumenten en de telecombranche. Het is een toestel waar jaren aan gewerkt is en waar we erg trots op zijn. Met nieuwe features als BlinkFeed, BoomSound en een UltraPixel camera gecombineerd met een volledig omhullende aluminium unibody, zal de HTC One de manier waarop mensen hun mobiele telefoon gebruiken veranderen en de gehele mobiele ervaring revolutionaliseren."

Eerder werden de GSMA Awards voor beste smartphone, featurephone en tablet van 2013 uitgereikt voor de Samsung Galaxy S3, Nokia Asha 305 en Asus Google Nexus 7.

portablegear.nl