Interessant:

HTC One wint Computex Gold Medal Award

nieuws 10 juni 2013 om 11:39

De HTC One heeft vorige week op de Computex 2013-beurs in Taiwan de Computex Gold Medal gewonnen voor beste design en innovatie.

De HTC One won begin dit jaar de GSMA (Global System for Mobile Communications Association) Award voor 'Best New Mobile Handset, Device or Tablet'. Nu heeft HTC's vlaggenschipmodel ook van de Computex Taipei 2013 een Gold Medal ontvangen voor design en innovatie. Deze prijs is de hoogste onderscheiding van alle Computex "d & i awards" en werd persoonlijk aan HTC uitgereikt door Ma Ying-jeou, de President van Taiwan. De awardceremonie werd georganiseerd door de Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) in samenwerking met iF (International Forum Design).

De jury moest dit jaar een keuze maken uit in totaal 254 productinzendingen. Zij waren van mening dat "de HTC One-smartphone dankzij zijn extreem geraffineerde details het duidelijk wint van de smartphones die momenteel beschikbaar zijn in deze zeer competitieve productcategorie. Het is geweldig om de nieuwe HTC One vast te houden, deze te gebruiken en het is absoluut de beste inzending van dit jaar." 

"Het feit dat de nieuwe HTC One alweer een internationale prijs in de wacht sleept laat zien dat HTC een nieuwe standaard in de markt zet op het gebied van design en gebruikerservaring", aldus Ben Ho, CMO van HTC. "We blijven innoveren en producten met de beste kwaliteit maken voor onze klanten."

HTC One
HTC One

portablegear.nl