Interessant:

HTC One: EISA Award voor beste Europese smartphone

nieuws 16 augustus 2013 om 16:28

De HTC One heeft de EISA Award ontvangen voor†'Best European Advanced Smartphone 2013-2014'. De jury roemde onder meer de interface, de camera en de audiokwaliteit.

Geprezen als "de telefoon die iedereen in de toekomst zal willen verslaan", roemen de juryleden van de EISA-award de†HTC One onder andere voor HTC Sense "die een unieke gebruikerservaring biedt, inclusief 'BlinkFeed' dat het homescreen vult met een gepersonaliseerde livestream van nieuwsfeeds, updates uit sociale netwerken, foto's en video's".

De EISA-jury is ook onder de indruk van de kwaliteit van de UltraPixel-camera van de HTC One: "De 4-megapixel camera bevat een UltraPixel-sensor met sterk verbeterde lichtgevoeligheid, Optical Image Stabilization, Macro en HDR-ondersteuning. Ook is een aanzienlijk aantal foto-apps geÔnstalleerd zoals Zoe, die in ťťn handeling tot twintig foto's en een video van 3 seconden maakt. Hiermee creŽer je een levende galerij van je favoriete momenten. De stereo speakers aan de voorzijde met Dr. Dre's Beats Audio bieden een ongeŽvenaarde luisterervaring. Deze HTC-telefoon is echt uniek!"

HTC One
HTC One

"We zijn verheugd dat de HTC One, zes maanden na de introductie, wordt gekroond tot de beste telefoon op de markt", zegt Peter Chou, CEO van HTC. "HTC is toegewijd om de branche verder te brengen in alle facetten van mobiele ervaringen. Deze award is een erkenning voor de inspanningen van onze ontwerpers en engineers die altijd blijven werken aan de volgende baanbrekende innovatie en daarmee een volgend tijdperk van mobiele communicatie en entertainment kunnen inluiden".

De HTC One†heeft sinds de introductie in februari 2013 al meerdere awards in ontvangst mogen nemen inclusief de GSMA Award voor 'Best Mobile Handset, Device, or Tablet' op MWC 2013 en Computex Taipei's 'Gold Medal Award voor Design & Innovation'. Vorig jaar won HTC nog een EISA-award voor de HTC One S. Deze telefoon werd toen uitgeroepen tot 'Best Social Media Phone'.

portablegear.nl