Interessant:

New iPhone 5 in oktober op de markt

nieuws 14 augustus 2012 om 12:28

De iPhone 5 - mogelijk 'New iPhone' / 'Nieuwe iPhone' genaamd - is waarschijnlijk vanaf oktober in Nederland en BelgiŽ te koop. De presentatie en de release in de Verenigde Staten staat gepland voor begin september.

Dat heeft de website iMore uit "betrouwbare bron" vernomen. De presentatie van de iPhone 5†- die naar analogie met de New iPad (3) mogelijk simpelweg 'New iPhone' / 'Nieuwe iPhone' gaat heten - wordt waarschijnlijk op 12 september in de Verenigde Staten gepresenteerd. Het toestel zou dezelfde maand nog in Amerika te koop zijn, waarna de internationale markt (waaronder†Nederland en BelgiŽ) in oktober zou volgen.

De Nieuwe iPhone 5 draait op iOS 6 en is naar verluidt voorzien van een 4-inch display, een snellere processor en betere camera en een nieuwe, kleinere dock-connector. Het toestel zal in elk geval niet meer voorzien zijn van voorgeinstalleerde apps voor Google Maps en YouTube; beide toepassingen zijn nog wel via de Safari-browser te raadplegen.

Naast de iPhone 5 wordt in september ook de (7-inch) iPad mini verwacht. Verder verschijnen er mogelijk ook nieuwe iPod-modellen met een kleinere connector.

iPhone 5 (concept)
iPhone 5 (concept)

Verder lezen...

- iPhone 5: alle geruchten op een rij - iPad mini: alle geruchten op een rij

iMore