Interessant:

Navigon-app update voor Windows Phone 7

nieuws 14 augustus 2012 om 12:26

Navigon geeft haar navigatie-app voor Windows Phone 7 een update met nieuwe functionalitaiten als Traffic Check, Bing Integratie en FreshMaps XL.

De Navigon-app transformeert je Windows Phone 7 in een volwaardig navigatiesysteem, voorzien van gesproken routebeschrijvingen, compleet met rijstrookaanwijzingen, verkeersomleidingen en snelheidwaarschuwingen, naast vele andere functies. Het slaat kaarten lokaal op op de smartphone, zodat je ook kan navigeren als er geen mobiel netwerk beschikbaar is.

Met de laatste update bevat de Navigon-app voor Windows Phone 7 de nieuwe functionaliteiten 'Traffic Check' (informeert je over de actuele verkeerssituatie) 'Bing Integratie' (je kan meteen navigeren naar een adres dat je in de zoekmachine Bing hebt gevonden) en 'FreshMaps XL' (een abonnementsservice die regematig de routekaarten updatet).

Met FreshMaps XL krijg je voor een periode van tenminste twee jaar elke drie maanden de nieuwste routekaarten. FreshMaps gebruikt "vertrouwde, in de praktijk geteste en gecontroleerde routekaarten en bezienswaardigheden-updates van Navteq om je van de meest accurate data te voorzien", aldus Navigon. FreshMaps XL is beschikbaar voor € 29,99 en zal tot en met 30 augustus voor een verlaagde prijs van € 19,99 worden aangeboden. Gebruikers met regionale routekaarten zullen automatisch een update krijgen naar Europese routekaarten met de aankoop van FreshMaps XL.

De Navigon-app komt nu ook met een nieuwe 'Nieuwste Routekaart Garantie', die je voorziet van de laatste Navteq routekaart wanneer je de app downloadt. De Navigon Europe-app in de Windows Phone Marketplace kost € 84,99.

WP7 Navigon-app: Traffic Check
WP7 Navigon-app: Traffic Check

portablegear.nl