Interessant:

Angry Birds Space in de verkoop

nieuws 22 maart 2012 om 10:14

Zoals beloofd heeft de Finse gamedeveloper Rovio vandaag officieel Angry Birds Space uitgebracht voor de iPhone, iPad, iPod touch, Android-smartphones en voor de PC en Mac.

Rovio had Angry Birds Space al verschillende malen (voor)aangekondigd. Deze geheel nieuwe editie van Angry Birds speelt zich af in de ruimte en bevat 60 levels. Rovio belooft op termijn het spel gratis updates te geven en daarnaast kan je tegen betaling ook 'in-app' content kopen (in eerste instantie alleen voor de iOS-editie). De Angry Birds Space HD-editie is geoptimaliseerd voor het HD Retina-display van de New iPad 3.

"Dit is Rovio op zijn best en we zijn zeer enthousiast om Angry Birds Space wereldwijd voor al onze fans beschikbaar te stellen", aldus Mikael Hed, CEO van Rovio. "Deze lancering is een grote stap voor ons bedrijf en ons hele team en al onze partners hebben er alles aan gedaan om een fantastisch product op de markt te brengen. We hopen dat al onze fans Angry Birds Space net zo prachtig vinden als onze hele Rovio-familie".

Angry Birds Space voor de iPhone en iPod touch (werkt vanaf iOS 4.0) is voor € 0,79 te downloaden in de iTunes App Store. Voor Angry Birds Space HD (geoptimaliseerd voor de iPad) betaal je € 2,39. Android (vanaf versie 1.6)-gebruikers kunnen een gratis editie van het spel met in-game advertenties downloaden via Google Play. Het spel is ook zonder advertenties beschikbaar voor dezelfde prijs als de iOS-editie. Ook is er een HD-editie verkrijgbaar voor Android-tablets, voor dezelfde prijs als de iPad-uitvoering.

Angry Birds Space
Angry Birds Space

Rovio