Interessant:

Angry Birds Trilogy naar Nintendo 3DS

nieuws 12 juli 2012 om 10:10

De Finse gamedeveloper Rovio brengt aankomend najaar een Angry Birds Trilogy (met daarin de originele Angry Birds, Angry Birds Seasons en Angry Birds Rio) uit voor de Nintendo 3DS, Xbox 360 en PlayStation 3.

"Je kan Angry Birds Trilogy zien als de ultieme verzamelaarscollectie", vertelt Rovio CEO Petri Järvilehto aan de gamewebsite IGN. "Er zijn nieuwe filmjpes, extra's en andere vermakelijke content. Zo zijn er nu animaties in de achtergronden. Daarnaast is al het bestaande materiaal herbewerkt voor weergave op grote HD-schermen".

De Angry Birds Trilogy bevat de originele Angry BirdsAngry Birds Seasons en Angry Birds Rio. De collectie is echter niet zo "ultiem" als Rovio doet geloven, want Angry Birds Space is er niet in opgenomen.

Angry Birds Trilogy verschijnt dit najaar op cartridge en disc (dus niet als download) voor de Nintendo 3DS, Xbox 360 en PlayStation 3. Het spel ondersteunt Microsoft Kinect en PlayStation Move (voor bediening met lichaamsbewegingen) en Nintendo 3DS StreetPass (om snel gamegegevens met andere 3DS-bezitters uit te wisselen).

Angry Birds Rio
Angry Birds Rio

IGN