Interessant:

Samsung Galaxy Note krijgt Premium Suite-update

nieuws 23 maart 2012 om 10:07

De originele Samsung Galaxy Note (N7000) krijgt op termijn een 'Premium Suite'-update: naast een Android 4.0-update bevat deze update nieuwe S-Pen functionaliteiten en een extra level voor Angry Birds Space.

Met de Premium Suite-update, die in het tweede kwartaal van 2012 wordt uitgerold, krijgt de originele 5,3-inch Samsung Galaxy Note†(N7000) de beschikking over Android 4.0 Ice Cream Sandwich†ťn over dezelfde S-Pen functionaliteiten als de in februari aangekondigde 10,1-inch Samsung Galaxy Note 10.1. Denk hierbij aan S-Note (waarmee je aantekeningen en schetsen kan maken bij internetpagina's), Shape Match en Formula Match (waarmee met de S-Pen geschreven geometrische vormen en formules worden gedigitaliseerd) en My Story (waarmee je digitale ansichtkaarten kan†creŽren).

Verder krijgen alle Galaxy-gebruikers gratis een exclusief 'Galaxy Note'-level voor de nieuwe game Angry Birds Space. De exacte uitrol en beschikbaarheid van de Premium Suite-update voor de Galaxy Note verschilt per land en per provider.

Korean Newswire