Interessant:

Android 4.0-update voor Samsung Galaxy S2 arriveert

nieuws 13 maart 2012 om 09:39

Samsung is eindelijk begonnen met de uitrol van de Android 4.0 Ice Cream Sandwich-update voor de Samsung Galaxy S2 (i9100).

De Android 4.0 Ice Cream Sandwich-update voor de Samsung Galaxy S2, die al lange tijd in de planning stond, wordt vanaf vandaag uitgerold in Europa en Korea. Daarna volgt de update ook voor andere markten. Samsung belooft daarnaast dat de Galaxy Note, de Galaxy Tab 8.9 en de Galaxy Tab 10.1 "binnenkort" ook een update naar Android 4.0 krijgen.

Belangrijke nieuwe functionaliteiten in Android 4.0 zijn onder meer de People app (voor direct overzicht van alle informatie van een contactpersoon), Face Unlock (mobieltje beveiligen met gezichtsherkenning), Android Beam (data overdragen middels NFC, als je een NFC-toestel hebt) en een datameter (die bijhoudt hoeveel MB je verbruikt).

Behalve de Android 4.0-update voor de Galaxy S2 komt Samsung vanaf eind maart ook met een Android 2.3 Gingerbread-update voor de originele Galaxy S, de originele Galaxy Tab, de Galaxy S Plus, de Galaxy SL en de Galaxy W.

De precieze beschikbaarheid en de uitrol van de updates voor elk specificiek model verschilt per land en per provider.

Samsung Mobile Facebook