Interessant:

Android 4.0-update Samsung Galaxy S2 arriveert in Nederland

nieuws 12 april 2012 om 11:35

De Android 4.0 Ice Cream Sandwich-update voor de Samsung Galaxy S2 (i9100) is eindelijk officieel beschikbaar in Nederland; de update is te downloaden via Samsung KIES.

"De ICS upgrade naar 4.0.3 is nu beschikbaar voor de Samsung Galaxy SII I9100 XEN versie. Downloaden via Kies", schrijft Samsung Mobile Nederland op haar officiŽle SamsungMobileNL Twitter-account.†

"XEN versie" staat voor "open markt", dat wil zeggen voor (simlockvrije) uitvoeringen van de Samsung Galaxy S2 die niet zijn gekocht via een operator-branded winkel van KPN, T-Mobile of Vodafone; de Android 4.0-update voor deze toestellen volgt later. De Android 4.0-update is alleen te downloaden Samsung KIES (2.0); een OTA (=draadloze) update is niet mogelijk.

De Android 4.0-update voor de Galaxy S2 werd al verschillende malen†aangekondigd, maar de uitrol in Nederland liet nog even op zich wachten.†Belangrijke nieuwe functionaliteiten in Android 4.0 Ice Cream Sandwich†zijn onder meer de People app (voor direct overzicht van alle informatie van een contactpersoon), Face Unlock (mobieltje beveiligen met gezichtsherkenning) en een datameter (die bijhoudt hoeveel MB je verbruikt).

Twitter SamsungMobileNL