Interessant:

TAG Heuer Racer: peperdure Android-smartphone

nieuws 13 maart 2012 om 09:56

Horlogefabrikant TAG Heuer heeft de TAG Heuer Racer onthuld, een luxe en peperdure (€ 2800,-) Android-smartphone, waarvan het design is geinspireerd op Formule 1- en GT-raceauto's.

TAG Heuer heeft nog niet heel veel details over de TAG Heuer Racer vrijgegeven. De behuizing is van schokbestendig rubber en carbonfiber (dat ook wordt toegepast op raceauto's) dat vast is gezet met titanium schroeven. Over de specificaties wordt verder enkel vermeld dat het toestel is voorzien van een "high-speed processor" en een "te customizen 3D-interface". De TAG Heuer Racer draait "op de laatste Android-software", waarschijnlijk dus Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

TAG Heuer Racer
TAG Heuer Racer

De TAG Heuer Racer is vanaf juli exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde horlogewinkels en juweliers voor € 2800,-. Met de TAG Heuer Link en de TAG Heuer Meriidist introduceerde TAG Heuer eerder al twee luxe (Android)-smartphones. Daarnaast introduceerde BlackBerry dit jaar met de BlackBerry Porsche Design P'9981 eveneens een luxe-telefoon met een design geinspireerd op snelle auto's.

Cnet Asia