Interessant:

LG onthult L-Style serie: Optimus L3, L5 en L7

nieuws 21 februari 2012 om 11:42

In de aanloop naar het Mobile World Congress van volgende week heeft LG een vooraankondiging van de nieuwe L-Style serie (bestaande uit de Optimus L3, L5 en L7) gedaan.

Veel details heeft LG nog niet bekend gemaakt over de nieuwe toestellen. De LG Optimus L3 (E400), die in januari eerder uitlekte, is in elk geval voorzien van een 3,2-inch touchscreen en Android 2.3. De LG Optimus L5 en Optimus L7 draaien allebei op Android 4.0 en zijn respectievelijk voorzien van een 4-inch en een 4,3-inch touchscreen. De LG Optimus L3 ligt vanaf maart in Europa in de winkels; later dit kwartaal volgen de Optimus L3 en Optimus L7. Meer details en prijzen zijn nog onbekend.

LG L-Style serie: Optimus L3, L5 en L7
LG L-Style serie: Optimus L3, L5 en L7

Alle L-Style modellen zijn ontworpen volgens een designfilosofie van LG die gebaseerd is op vijf elementen, te weten "Modern Square Style" (voor een comfortabele grip), "Floating Mass Technology" (voor een slank design), "Seamless Layout" (voor intuitieve plaatsing van de toetsen) en "Harmonized Design Contrast" en "Sensuous Slim Shape" (voor een opvallend design met metallic accenten).

LG L-Style serie: Optimus L3, L5 en L7
LG L-Style serie: Optimus L3, L5 en L7

"Design is een van de belangrijkste factoren waar consumenten naar kijken bij de aanschaf van een mobiele telefoon", aldus Dr. Jong-seok Park, CEO van LG Mobile. "We hadden al smartphones met een functioneel design, maar met de L-Style serie gaan we terug naar onze wortels als een bedrijf dat vooral gefocust is op hoe onze producten bij de lifestyle van onze consumenten passen".

Korean Newswire