Interessant:

LG vertelt meer over LG Optimus G

nieuws 14 september 2012 om 16:19

LG heeft meer vertelt over de LG Optimus G, LG's nieuwe quad-core Android-smartphone met 4,7-inch touchscreen, die gepland staat voor later dit jaar.

LG kondigde de LG Optimus G (E973) eind augustus reeds aan, maar het duurt nog wel even voordat het toestel op de markt komt. In de tussentijd probeert LG zoveel mogelijk†buzz rondom het toestel te creŽren, door er af en toe een ronkend persbericht over naar buiten te brengen.

Nu vertelde Sera Park, LG's leidinggevende telefoondesigner, dat "het topprioriteit had om LG's unieke design-DNA en -erfgoed naar de Optimus G te brengen. Het toestel heeft veel elementen die LG in het verleden heeft verwerkt op toestellen als de Chocolate, Prada en de L-Series. Bijvoorbeeld dat de voorzijde helemaal zwart met bijna onzichtbare lijnen is als de telefoon uit is, een gelijk effect als op de originele LG Prada."

LG Optimus G
LG Optimus G

De LG Optimus G bevat ook een geheel nieuwe technologie: "Crystal Reflection". Afhankelijk van de kijkhoek en lichtval toont de achterzijde hiermee telkens een ander patroon. Een andere nieuwe technologie is†"G2 Touch Hybrid Display". Met deze technologie wordt de ruimte tussen het fysieke scherm en het actuele touchscreen geminimaliseerd, waardoor het display en de rand (en dus het toestel) zeer slank is. Verder beschikt de Optimus G waarschijnlijk over een 4,7-inch True HD IPS+ display en een 1,5GHz†quad-core Qualcomm Snapdragon S4-processor.

De LG Optimus G staat gepland voor het vierde kwartaal van 2012. De exacte releasedatum en prijs zijn nog onbekend.

Korean Newswire