Interessant:

OnePlus 6T ook met vingerafdrukscanner in scherm

nieuws 30 oktober 2018 om 11:12

Vanaf 6 november 2018 is de OnePlus 6T te koop. De 6T heeft een 6,41-inch scherm, 6 of 8 GB intern geheugen, Android 9, een dubbele camera en een vingerafdrukscanner in het scherm.

Vingerafdrukscanner achter het scherm

Net als de Huawei Mate 20 Pro heeft de OnePlus 6T een vingerafdrukscanner onder het scherm, genaamd Screen Unlock. Hierdoor ontgrendel je toestel op een snelle en intuďtieve manier, terwijl je tegelijkertijd het schermoppervlak zo groot mogelijk houdt. Screen Unlock ontgrendelt het scherm binnen 0,34 seconden en wordt ondersteund door geavanceerde zelflerende algoritmes.

“We dagen onszelf voortdurend uit om de best mogelijke ervaring aan te bieden,” zegt Pete Lau, oprichter en CEO. “De beste gebruikerservaring krijg je wanneer je je telefoon niet eens meer opmerkt, je voelt je volledig vrij. Je smartphone moet je leven verbeteren in plaats van je ervan af te leiden. Ik ben ontzettend trots op de realisatie van deze OnePlus 6T, en ben heel benieuwd om te zien wat mensen ervan vinden zodra ze hem gebruiken.”

OnePlus 6T voorkant
OnePlus 6T voorkant

6,41-inch scherm

De OnePlus 6T heeft een fors scherm, te weten een 6,41-inch Optic AMOLED display met een 19,5:9 aspect ratio. De voorkant van de OnePlus 6T wordt beschermd door de allernieuwste Corning Gorilla Glass 6, die naadloos in het glazen design is verweven. Meer dan 40 verschillende stappen zijn nodig om de 3D glazen achterkant van de OnePlus 6T te ontwikkelen. De diverse glazen lagen zijn opgebouwd uit onder andere een anti-reflecterende coating en een getextureerde meerlaagse film.

OnePlus 6T: krachtigste OnePlus telefoon ooit

Qua rekenkracht zit het wel goed bij de OnePlus 6T. Het toestel draait op de nieuwste Snapdragon 845 processor met 6 of 8 GB rekenkracht, afhankelijk van de gekozen versie. Smart Boost, een nieuwe feature van de OnePlus 6T, versnelt de opstart van apps tot aan 20 procent doordat het toestel data van veelgebruikte apps bewaart in het RAM-geheugen van de telefoon. Fast Charge ervoor dat de batterij snel kan worden opgeladen: een half uur opladen levert voldoende batterij voor de hele dag. De nieuwe 3.700mAh batterij doet de batterijduur stijgen met 23 procent in vergelijking met de OnePlus 6.

Camera OnePlus 6T

De camera op de OnePlus 6T is identiek aan de OnePlus 6. Het dual camera systeem bestaat uit een 16MP primaire camera, ondersteund door een 20MP secundaire camera. Met de Advanced HDR heeft OnePlus het High Dynamic Range algoritme verbeterd, waardoor de OnePlus 6 de schaduwen vermindert en de lichtval verbeterd in foto's. De Portrait Mode is zowel op de hoofd- als selfiecamera aanwezig. Door het gebruik van kunstmatige intelligentie is de camera aan de voorkant in staat om een scherptediepte effect aan selfies te geven. Nieuwe bokeh effects, waaronder cirkels, hart- en stervorm, leveren nieuwe mogelijkheden voor gebruikers op om hun portretten naar gelang aan te passen. De OnePlus 6T markeert tevens de introductie van Nightscape. Nightscape is speciaal ontwikkeld om de stedelijke omgeving bij nacht te fotograferen zonder in te boeten aan helderheid, met minder ruis en een betere kleurweergave en dynamisch bereik.

OnePlus 6T achterkant
OnePlus 6T achterkant

Verkrijgbaarheid OnePlus 6T

De OnePlus 6T is vanaf 6 november verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black en Mirror Black op OnePlus.com en bij Belsimpel. De smartphone kan los gekocht worden of gecombineerd worden met een telefoonabonnement naar keuze. Daarnaast opent OnePlus traditiegetrouw een eendaagse pop-up winkel waar men de OnePlus 6T al voor de officiële verkoopdag kan aanschaffen. Het pop-up event vindt plaats op 31 oktober en start in Nederland om 12:00 uur in het art’otel Amsterdam. De OnePlus 6T 6 GB + 128 GB is verkrijgbaar voor 559 euro, de OnePlus 6T 8 GB + 128 GB is verkrijgbaar voor 589 euro.

portablegear.nl