Interessant:

Polar Vantage horloges nu verkrijgbaar

nieuws 29 oktober 2018 om 11:03

De Polar Vantage M en Vantage V, de nieuwe multisporthorloges van de Finse wearables-pionier Polar, zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. De horloges volgen de populaire V800 op.

Beide horloges beschikken over Precision Prime sensorfusietechnologie, Polar’s meest nauwkeurige hartslagmeting aan de pols tot nu toe. Je kan in de bijbehorende Polar Flow-software (beschikbaar voor Android en iOS) meer dan 130 sporten selecteren en zo gerichter focussen op verbetering. De horloges beschikken over Training Load Pro, een functie die de trainingsbelasting van elke sessie bewaakt en je laat weten of je te hard, te weinig of precies goed traint. Met de gratis Polar Flow for Coach onlinedienst kunnen coaches trainingen ontwikkelen en naar het horloge sturen, resultaten van trainingssessies vergelijken en aanpassingen doorvoeren.

Polar Vantage M

De Vantage M is een alles-in-één sporthorloge met slimme trainingsbegeleiding voor doelgerichte sporters. Door het lichte, waterproof design, verwisselbare polsbandjes en het duidelijke kleurenscherm is de Vantage M comfortabel te dragen tijdens alle sporten. Zelfs met GPS-tracking en de continue hartslagmeting geactiveerd, gaat de batterij dertig trainingsuur mee.

Polar Vantage M
Polar Vantage M

Polar Vantage V

De Polar Vantage V is een geavanceerd premium multisporthorloge voor (professionele) atleten met serieuze ambities. Behalve Precision Prime hartslagmeting meet de Vantage V ook het hardloopvermogen aan de pols. De slimme coachingsfunctie is op de Vantage V uitgebreid met Recovery Pro, dat inzicht biedt in de herstelperiode op korte en lange termijn. Het horloge is bovendien voorzien van een ‘always-on’ kleuren touchscreen en heeft een batterij met levensduur tot veertig uur continue training.

Polar Vantage V
Polar Vantage V

Prijzen en verkrijgbaarheid

De Polar Vantage M kost 280 euro en is verkrijgbaar in de kleuren petrol, zwart en wit. Een luxe uitvoering polsbandje kost 30 euro. De Polar Vantage V kost 500 euro voor alleen het horloge of 550 euro in combinatie met de Polar H10 hartslagborstband en is verkijgbaar in oranje, zwart of wit. Beide horloges zijn vanaf vandaag te koop. Polar kondigde de horloges in september 2018 aan.

portablegear.nl