Interessant:

De OnePlus 6T komt in het paars

nieuws 12 november 2018 om 15:09

Op 15 november verschijnt de OnePlus 6T Thunder Purple limited edition uit in Europa en Noord-Amerika. De gradiŽnt vervaagt van zwart naar paars onder de matglazen OnePlus 6T. De diepte van de kleur wordt benadrukt door de 'S'-curve op de achterkant.

"De OnePlus 6T Thunder Purple is een verbluffende combinatie van kracht en schoonheid - de zwart-naar-paarse fade is als een onweersbui op een zomernacht," zei Pete Lau, oprichter en CEO van OnePlus. "We hebben uitgebreid geŽxperimenteerd om te zien hoe licht inwerkt op verschillende kleuren om misschien wel tot ons mooiste design te komen."

OnePlus 6T Thunder Purple
OnePlus 6T Thunder Purple

De OnePlus 6T is de uitgebreide uitvoering van de eerder dit jaar geÔntroduceerde OnePlus 6. De 6T is de grootste en snelste OnePlus-telefoon ooit. De OnePlus 6T heeft een fors 6,41-inch Optic AMOLED display met een 19,5:9 aspect ratio. De vingerafdrukscanner zit onder het scherm, net zoals bij de Huawei Mate 20 Pro. De notch aan de voorkant is bijzonder klein. In de notch vind je dan ook enkel de selfiecamera en geen geavanceerde camera's om gezichten in 3D te scannen. De voorkant van de OnePlus 6T wordt beschermd door de allernieuwste Corning Gorilla Glass 6, die naadloos in het glazen design is verweven.

De OnePlus 6T Thunder Purple is vanaf 15 november beschikbaar met 8 GB RAM en 128 GB opslag voor 589 euro. OnePlus introduceerde de 6T begin november. Enkele dagen later introduceerde Oppo de RX17 Pro en RX17 Neo, toestellen die erg op de OnePlus 6T lijken.

portablegear.nl