Interessant:

OnePlus 6 per vandaag verkrijgbaar

nieuws 22 mei 2018 om 16:21

OnePlus heeft haar nieuwste toptoestel, de OnePlus 6 aangekondigd. Bijzonder is dat het populaire Chinese merk nu ook voor het eerst in Nederland officieel verkrijgbaar is. Het toestel heeft een 6,28-inch scherm en een dubbele hoofdcamera.

“Met de OnePlus 6 hebben we onszelf uitgedaagd om een design te leveren dat net zo gepolijst en elegant is als de interne kwaliteiten van de smartphone.” zegt OnePlus oprichter en CEO Pete Lau. “We zijn trots op wat we hebben gecreëerd en hopen dat onze gebruikers dit ook zo ervaren.”

OnePlus 6 - Voorkant
OnePlus 6 - Voorkant

De OnePlus 6 draait op een Qualcomm Snapdragon 845 en een Adreno 630 grafische kaart, die 30% sneller is dan de vorige generatie. Met meer dan 8 GB RAM, switcht de OnePlus 6 gemakkelijk tussen diverse openstaande apps zonder enige vertraging. De OnePlus 6 dual-lane storage, gebaseerd op UFS 2.1, verzekert een snellere laadtijd voor apps, en schrijven en lezen op een hoog tempo.

"OnePlus heeft geëxperimenteerd en geïnnoveerd met glas om hun meest gedurfde design tot nu toe te leveren. Met dit volledig glazen uiterlijk worden radiogolven nog beter uitgezonden en opgevangen, waardoor gebruikers meer dan 1 gigabit aan downloadsnelheid aankunnen. Door de kracht en toepassingsmogelijkheden van Corning Gorilla Glass 5, is dit materiaal door OnePlus gebruikt voor zowel de voor- als achterkant van het device, en gevormd met lichte rondingen voor een ononderbroken look en feel." aldus OnePlus in een persbericht.

OnePlus 6 - Zijkant
OnePlus 6 - Zijkant

De OnePlus 6 is verkrijgbaar in drie kleuren, Mirror Black, Midnight Black en een limited edition Silk White. Voor de eerste twee varianten heeft OnePlus een dun laagje film onder het glas ingelegd, om zo een gevoel van diepte te creëren door licht en schaduw over de smartphone te laten bewegen. Een puntige textuur is in het filmlaagje van de Midnight Black geëtst om een subtiele ‘S’ vorm te zien wanneer de smartphone in het licht wordt bewogen. Voor de limited edition Silk White is een ‘pearl powder’ gebruikt voor een licht glinsterend effect.

Het dual camera systeem van OnePlus 6 bestaat uit een 16MP primaire camera, ondersteund door een 20MP secundaire camera. De f/1.7 lensopening van de 16MP camera is versterkt met een 19% grotere sensor en beeldstabilisatie voor goede prestatie in uiteenlopende lichtcondities. Met de Advanced HDR heeft OnePlus het High Dynamic Range algoritme verbeterd, waardoor de OnePlus 6 de schaduwen vermindert en de lichtval verbeterd in foto’s.

De Portrait Mode is zowel op de hoofd- als selfiecamera aanwezig. Door het gebruik van kunstmatige intelligentie is de camera aan de voorkant in staat om een scherptediepte effect aan selfies te geven. Nieuwe bokeh effects, waaronder cirkels, hart- en stervorm, leveren nieuwe mogelijkheden voor gebruikers op om hun portretten naar gelang aan te passen. De OnePlus 6 markeert tevens de introductie van de OnePlus Slow Motion mode, dat zeer gedetailleerd HD video frame voor frame kan vastleggen, waardoor niets van de actie verloren gaat.

De OnePlus 6 met 64 GB, 128 GB en 256 GB opslag zijn via BelSimpel verkrijgbaar in Nederland. Prijzen starten vanaf 519 euro. De limited edition Silk White met 128 GB aan opslag is vanaf 5 juni te verkrijgen.

portablegear.nl