Interessant:

OnePlus 6T per vandaag verkrijgbaar

nieuws 6 november 2018 om 13:35

De OnePlus 6T is per vandaag in Nederland verkrijgbaar voor een prijs vanaf 559 euro. De 6T is het nieuwe toptoestel van OnePlus en heeft een dubbele camera, tot 8 GB intern geheugen en een vingerafdrukscanner onder het scherm.

OnePlus 6T in drie versies

Er zijn drie versies van de OnePlus 6T beschikbaar. Het instapmodel met 6 GB RAM en 128 GB opslaggeheugen kost 559 euro. Voor 30 euro meer heb je een versie met 8 GB RAM. De duurste versie kost 639 euro en heeft 8 GB RAM en 256 GB geheugen. Het toestel komt in een matte en een glanzende kleur zwart. Met deze prijzen is de OnePlus 6T niet meer goedkoop te noemen. Door de stijgende prijzen van de concurrentie is de prijs van de OnePlus 6T echter nog steeds zeer concurrerend. Het toestel is verkrijgbaar bij BelSimpel. 

Meer dan 1.200 genodigden reisden naar New York voor de lancering van de OnePlus 6T en vorige week stonden bijna 5.000 mensen in de rij om het toestel als eerste bij een OnePlus pop-up winkel te bemachtigen. OnePlus organiseerde het grootste aantal pop-ups ooit in Europa verspreid over 11 steden: Londen, Berlijn, Milaan, Amsterdam, Madrid, Barcelona, Parijs, Marseille, Bordeaux, Lyon en Toulouse.

OnePlus 6T
OnePlus 6T

Vingerafdrukscanner in het scherm

Net als de Huawei Mate 20 Pro heeft de OnePlus 6T een vingerafdrukscanner in het scherm. Hierdoor heeft het toestel bijzonder dunne randen, met een groot 6,41-inch Optic AMOLED display met een 19,5:9 aspect ratio. De voorkant van de OnePlus 6T wordt beschermd door de allernieuwste Corning Gorilla Glass 6, die naadloos in het glazen design is verweven. Meer dan 40 verschillende stappen zijn nodig om de 3D glazen achterkant van de OnePlus 6T te ontwikkelen. De diverse glazen lagen zijn opgebouwd uit onder andere een anti-reflecterende coating en een getextureerde meerlaagse film.

Camera OnePlus 6T

De camera op de OnePlus 6T is identiek aan de OnePlus 6 van begin dit jaar. Het dual camera systeem bestaat uit een 16-megapixel primaire camera, ondersteund door een 20-megapixel secundaire camera. De Portrait Mode is zowel op de hoofd- als selfiecamera aanwezig. Door het gebruik van kunstmatige intelligentie is de camera aan de voorkant in staat om een scherptediepte effect aan selfies te geven. Nieuwe bokeh effects, waaronder cirkels, hart- en stervorm, leveren nieuwe mogelijkheden voor gebruikers op om hun portretten naar gelang aan te passen. De OnePlus 6T markeert tevens de introductie van Nightscape. Nightscape is speciaal ontwikkeld om de stedelijke omgeving bij nacht te fotograferen zonder in te boeten aan helderheid, met minder ruis en een betere kleurweergave en dynamisch bereik.

portablegear.nl