Interessant:

Samsung met gouden Galaxy S9

nieuws 17 mei 2018 om 15:58

Samsung komt met een goudkleurige versie van de Galaxy S9 en S9+. De Sunrise Gold-variant heeft een stijlvolle en luxueuze uitstraling en brengt het totaal aantal kleuren van de S9 op vier. De nieuwe variant is vanaf juni verkrijgbaar.

“Je ziet je eigen stijl en persoonlijkheid graag terug in je smartphone,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Kleur is daarbij erg belangrijk. Nu de zomer voor de deur staat geven we mensen de mogelijkheid in stijl te genieten van de zon. De Sunrise Gold-editie van de Galaxy S9 combineert moderne technologie met een klassieke kleur.”

Samsung Galaxy S9 Sunrise Gold voorkant
Samsung Galaxy S9 Sunrise Gold voorkant

De Sunrise Gold-uitvoering van de Galaxy S9 en S9+ heeft een glimmende gouden finish en - in de woorden van Samsung - een levendige en luxueuze uitstraling. Samsung introduceert de laatste jaren regelmatig nieuwe kleuren voor haar nieuwe toptoestellen. De Sunrise Gold-variant is de eerste kleur die Samsung aan de S9 toevoegt. Vorige maand kwam Vodafone wel met een exclusieve Red Bull uitvoering van de S9 en de S9+.

Samsung Galaxy S9 Sunrise Gold achterkant
Samsung Galaxy S9 Sunrise Gold achterkant

De Samsung Galaxy S9 is het vlaggenschip van Samsung voor de eerste helft van 2018. De camera op de Galaxy S9 en S9+ heeft een Super Speed Dual Pixel sensor., waarmee je prachtige foto’s en video’s maakt. Ook zijn de Galaxy S9 en S9+ uitgerust met Super Slow-mo, een lens met dubbel diafragma (voor heldere foto’s bij weinig licht), AR Emoji en Bixby. De stereospeakers van de S9 zijn tuned by AKG en ondersteunen Dolby Atmos. Verder kan je rekenen op een iris- en vingerafdrukscanner, gezichtsherkenning (met deep learning en Intelligent Scan), IP68 water- en stofdicht en snelle en draadloze oplaadmogelijkheden.

De Sunrise Gold-uitvoering van de Galaxy S9 en S9+ is vanaf juni verkrijgbaar. De Galaxy S9 heeft een verkoopadviesprijs vanaf 849 euro en de Galaxy S9+ is verkrijgbaar vanaf 949 euro, maar zijn ondertussen voor honderden euro's minder verkrijgbaar.

portablegear.nl