Interessant:

OnePlus 6 direct vanaf introductie in Nederland

nieuws 14 mei 2018 om 15:38

OnePlus start in Nederland een samenwerking met Belsimpel om de nieuwe OnePlus 6 ook in Nederland te verkopen. De pre-order van het toestel start op 16 mei exclusief bij BelSimpel. Je kan het toestel ook ervaren in één van de BelSimpel winkels.

“De OnePlus community is in Nederland de laatste jaren enorm gegroeid,” vertelt Carl Pei, medeoprichter van OnePlus. “We hebben goed naar hen geluisterd en zien ons partnerschap met Belsimpel als de kans om nog meer mensen de OnePlus 6 te laten ervaren. Belsimpel biedt goede service en verkoopt smartphones op een toegankelijke en flexibele manier. Dat is een goede match met onze filosofie.”

“Door de goede band tussen OnePlus en Belsimpel is OnePlus nu voor de allereerste keer verkrijgbaar in Nederlandse winkels,” zegt Belsimpel medeoprichter Jeroen Elkhuizen. “Op Belsimpel kunnen alle telefoons en providers met elkaar gecombineerd worden, dus iedereen kan een OnePlus aanschaffen met een contract dat het beste bij hen past. De OnePlus 6 is een van de mooiste devices van dit jaar en we zijn enthousiast dat wij hem de Nederlanders mogen aanbieden in onze winkels en online.”

De OnePlus 6, inclusief specificaties en prijzen, wordt komende woensdag 16 mei bekend gemaakt tijdens een speciaal lanceringsevenement in Londen. De Nederlandse prijs van de OnePlus 6 wordt ook aanstaande woensdag bekend. De smartphones hebben standaard 2 jaar garantie. BelSimpel verkoopt al sinds 2017 OnePlus toestellen.

portablegear.nl