Interessant:

OnePlus 6 al miljoen keer verkocht

nieuws 14 juni 2018 om 14:12

De afgelopen 22 dagen heeft OnePlus wereldwijd meer dan één miljoen OnePlus 6 toestellen verkocht. Een deel daarvan werd verkocht bij 26 pop-up events in elf landen, waar in totaal 15.000 mensen in de rij hebben gestaan om als een van de eersten een OnePlus 6 te bemachtigen.

Pete Lau, CEO en oprichter van OnePlus, zegt: “Voordat we OnePlus lanceerden, luisterden we al naar de wensen van consumenten om smartphones te maken die design en kracht combineren. De OnePlus 6 is tot nu toe het meest geavanceerde product van de combinatie van stijl en snelheid. Onze community leden komen terug voor nieuwe devices en we trekken ook nieuwe consumenten aan, waardoor de OnePlus 6 ons snelst-verkopende device tot op heden is.”

De populairste OnePlus 6 heeft 256 GB opslagruimte. Het duurde ongeveer drie maanden voordat de OnePlus 5 en OnePlus 5T ieder één miljoen keer verkocht waren, maar de OnePlus 6 heeft in 22 dagen dat record verbroken. Ook de ticketverkoop voor het lanceringsevenement van de OnePlus 6 in Londen ging snel: binnen 10 uur was het event met meer dan 1.000 tickets uitverkocht.

OnePlus is dit jaar een aantal nieuwe retailsamenwerkingen gestart in Europa ten behoeve van de verkoop van de OnePlus 6, naast de verkoop via OnePlus.com. Ze werken samen met Telia in Zweden, Three in Denemarken en Belsimpel in Nederland. In Frankrijk is recent een deal gesloten met Bouygues. Daarnaast is de OnePlus 6 ook verkrijgbaar via Amazon in Italië, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws