Interessant:

HTC U12+ heeft een doorzichtig ontwerp

nieuws 23 mei 2018 om 14:04

HTC heeft vandaag de HTC U12+ aangekondigd. De HTC U12+ heeft een 6-inch beeldscherm, een goed geteste dual hoofdcamera, USonic gepersonaliseerde audio en een fraai Liquid Surface-design.

De HTC U12+ volgt de HTC U11+ uit 2017 op. De dual camera aan de achterzijde is, op dit moment, volgens smartphonecameratesters DxOMark de beste dual camera op de markt. Met een score van 103 scoort de U12+ net iets beter dan de voormalig nummer één, de Huawei P20. De Huawei P20 Pro steekt overigens nog steeds met kop en schouders boven de concurrentie uit, dankzij een geavanceerde drievoudige camera. Zowel aan de voor- als achterzijde heeft de U12+ een dubbele camera. UltraSpeed Autofocus 2 zorgt ervoor dat je zeer snel foto's maakt, terwijl HDR Boost 2 ervoor zorgt dat je onder elke lichtomstandigheid fantastische foto’s kunt nemen. De hoofdcamera’s beschikken over 2x optische en 10x digitale zoom. Dankzij Sonic Zoom kun je in elke video inzoomen op een bepaald geluid of bepaalde stem.

HTC U12+
HTC U12+

Leuk is het nieuwe Edge Sense, een nieuwe touch feedback-ervaring, die de randen van de U12+ in een extra navigatiebar verandert. Edge Sense 2 weet welke hand je gebruikt, zodat je altijd in de zijkanten van het apparaat kunt knijpen, er dubbel op kunt tikken of kunt vasthouden en zo foto’s en video’s opneemt, inzoomt op een kaart, over het scherm navigeert of welke actie je ook instelt om uit te voeren. Zowel aan de voor- als achterzijde heeft de U12+ een dubbele camera.

Ook het geluid zit bij de U12+ wel goed. Het geluid is nu nog krachtiger dankzij de verbeterde BoomSound-speakers. USonic-oordoppen met Active Noise Cancellation houden ongewenste geluiden buiten te houden. USonic past perfect in de unieke structuur van je oor, zodat je kunt genieten van de perfecte sound. De specificaties zijn ten slotte zoals je verwacht van een vlaggenschip in 2018. Een Qualcomm Snapdragon 845 processor, met 6 GB RAM en 64 of 128 GB aan opslaggeheugen zorgen voor een bijzonder vloeiende ervaring.

HTC U12+ achterkant
HTC U12+ achterkant

De U12+ heeft een kenmerkend HTC design met ultradunne randen en nieuwe drukgevoelige knoppen ingebed in een uniek, veranderend kleurenpalet. De kleuruitvoering 'Translucent Blue' maakt dat je optimaal geniet van zowel de binnen- als de buitenkant van je telefoon, terwijl 'Ceramic Black' zorgt voor een zeer moderne uitstraling. 'Flame Red' staat garant voor bijzondere veranderingen in kleurtinten in de meest dynamische look die HTC ooit heeft ontworpen.

De HTC U12+ zal in Nederland naar verwachting in de loop van juni 2018 beschikbaar zijn in de kleuren Translucent Blue, Ceramic Black en Flame Red met een adviesverkoopprijs van 799 euro.

portablegear.nl