Interessant:

OnePlus 6 in chique Silk White editie

nieuws 5 juni 2018 om 15:46

De vorige maand aangekondigde OnePlus 6 is vanaf vandaag ook verkrijgbaar in de kleur Silk White. De speciale Silk White editie kost 50 euro meer dan de reguliere OnePlus 6

De OnePlus 6 is het nieuwste vlaggenschip van OnePlus en het eerste toestel met een volledig glazen behuizing. Het glas wordt op verschillende manieren bewerkt om tot de Silk White te komen, die doet denken aan de OnePlus One. Parelpoeder is verwerkt in de coating en zorgt voor een subtiele glans als het licht op de telefoon valt. Voor de witte, melkglazen textuur worden zes lagen coating aangebracht.

Gemaakt met Corning Gorilla Glass 5 aan de voor- en achterzijde is de OnePlus 6 erg stevig. Een Qualcomm Snapdragon 845 processor zorgt voor een soepele gebruikerservaring. Het dual camera systeem van OnePlus 6 bestaat uit een 16MP primaire camera, ondersteund door een 20MP secundaire camera. De f/1.7 lensopening van de 16MP camera is versterkt met een 19% grotere sensor en beeldstabilisatie voor goede prestatie in uiteenlopende lichtcondities. Met de Advanced HDR heeft OnePlus het High Dynamic Range algoritme verbeterd, waardoor de OnePlus 6 de schaduwen vermindert en de lichtval verbeterd in foto’s.

OnePlus 6 Silk White - Achterkant
OnePlus 6 Silk White - Achterkant

De Portrait Mode is zowel op de hoofd- als selfiecamera aanwezig. Door het gebruik van kunstmatige intelligentie is de camera aan de voorkant in staat om een scherptediepte effect aan selfies te geven. Nieuwe bokeh effects, waaronder cirkels, hart- en stervorm, leveren nieuwe mogelijkheden voor gebruikers op om hun portretten naar gelang aan te passen. De OnePlus 6 markeert tevens de introductie van de OnePlus Slow Motion mode, dat zeer gedetailleerd HD video frame voor frame kan vastleggen, waardoor niets van de actie verloren gaat.

De limited edition OnePlus 6 Silk White, met 8GB RAM en 128GB opslagruimte is vanaf dinsdag 5 juni om 11.00 uur verkrijgbaar. De OnePlus 6 Silk White kost 569 euro, wat 50 euro duurder is dan de reguliere OnePlus 6. De OnePlus 6 is het eerste OnePlus toestel dat direct in Nederland verkrijgbaar is.

portablegear.nl